Dana Budeanu cere mai mult COVID în familiile elevilor și amenință: ”Vă rup pe genunchi!”

0
2438

Tovarășa de casă a familiei Firea-Pandele nu se oprește din propagarea balamucului în mințile românilor slabi de înger. Dana Budeanu, care a încercat să intoxice judecata bucureștenilor aruncând pe piață făcături menite să-l atace pe Nicușor Dan, este unul dintre principalii ”agenți COVID” din România – adică genul de propagandist utilizat de manualul-școală al Kremlinului pentru a provoca daune adversarilor Rusiei.

Evident, nu există nicio dovadă despre legătura Dana Budeanu-Rusia, dar există în schimb mesajul ferm al Uniunii Europene cu privire la campania de fake news pe tema coronavirus declanșată de Moscova pentru a provoca instabilitate în țările UE.

Iată ce scria negru pe alb o Rezoluție a Parlamentului European adoptă exact în urmă cu un an:

”Deputații sunt profund îngrijorați față de „natura extrem de periculoasă a propagandei ruse”, care este principala sursă de dezinformare în Europa și care s-a dublat începând cu ianuarie 2019 (998 de cazuri) față de 2018 (434 de cazuri). Deputații condamnă de asemenea în mod ferm „acțiunile agresive” ale actorilor statali și nestatali din țări terțe care urmăresc să submineze suveranitatea țărilor în curs de aderare la UE din Balcanii de Vest și din țările Parteneriatului estic.”

Pasajul de mai sus nu e dintr-un ziar online sau o pagină de Facebook, este publicat chiar pe portalul oficial al Parlamentului European!

Prin bombardarea fanilor săi cu informațiii false sau denaturate, Dana Budeanu se ”lipește” singură de „natura extrem de periculoasă a propagandei ruse”, după cum spune Parlamentul European în pasajul citat mai sus.

Ultima acțiune a sa este îndemnul la nesupunere civică (metodă încurajată de Moscova prin protestatarii care cer renunțarea la măsurile de protecție anti-COVID) în școli, urmare a deciziei Guvernului de a închide sălile de clasă din cauza exploziei de cazuri de infectare (produsă tot de tovarășii Danei Budeanu de la PSD, via CCR și Avocatul Poporului).

Într-o postare pe populara sa pagină de Facebook (și asta spune ceva despre ”prostimea PSD”, de care râde tot internetul celor întregi la minte), tovarășa lui Firea se face că-și apără copii, dar îndeamnă de fapt părinții să se infecteze și mai mult de vreme ce școlile ar rămâne deschise.

Limbajul e specific votanților tip Piedone sau Vanghelie și definește atât personajul, cât și pe cei care se uită în gura ei. Nu-i de mirare că sunt mulți, și rusul de 33 de ani care a murit de COVID avea un milion de fani.

Dar Budeanca nu se oprește și continuă agresiv, ca printre blocuri de cartier mafiot:

”NU SUNTEM IN STARE DE URGENTA! ESTE UN ABUZ! SA INCHIDA SCOLILE CARE AU MULTE CAZURI! RESTUL NU! IN SCOLILE PRIVATE SUNT 5-10 IN CLASA! NENOROCITILOR! SI N RESTAURANTE LA FEL! SE RESPECTA REGULILE, MARS! SE DECIDE LA NIVEL DE SCOALA, PEPSIGLAS!”

Din nou, e absolut de neînțeles de ce Facebook permite unor astfel de personaje să propage fake news când rețeaua de socializare spune public că luptă împotriva acestui fenomen care distruge lumea!

Tocmai de aceea, Dana Budeanu își face datoria nestingherită propagând în continuare mesaje periculoase din filmul evocat mai sus în Rezoluția Parlamentului European.

Ea nu e singură în această campanie de dezinformare, care nu ține cont de faptul că pandemia obligă statele să treacă la măsuri nepopulare dar absolut necesare pentru a preveni haosul și distrugerea spitalelor.

Dan Puric, Garcea-Mugur Mihăescu, Cristi Puiu, Viorel Cataramă, Radu Moraru, Dan Chitic, George Simion-AUR, Oana Lovin-sparanghel sunt alte voci care folosesc Rusiei în acest război declanșat împotriva Europei, deci și a României.

 

Leave a reply