Dana Budeanu a născut un fâs anti-Nicușor Dan. Dar Sputnik o ridică în slăvi, iar Firea e în extaz

2
1585

PSD nu renunță la practicile de partid mafiot. Doar personajele se schimbă, nu și stilul lor de cartier. Cea mai vocală ”vuvuzea” PSD-istă este, mai nou, nimeni alta decât Dana Budeanu, tovarășa clanului Firea&Pandele care a pus mâna pe cele mai mari bugete locale ale României.

Ca toate personajele de acest gen, această flașnetă bolșevică a devenit populară pentru adepții inculturii, ai manelismului de orice fel, mai ales politic, și în general s-a adresat oricui poate fi aburit cu exprimări de țață ambalate savant în limbaj de Dorobanți.

Ultima ispravă a acestei vedete răsuflate este atacul ordinar la Nicușor Dan, candidatul PNL&USRPLUS la Primăria Capitalei, orchestrat împreună cu un site de casă al PSD.

O pretinsă înregistrare audio din care nici oamenii cu scaun la cap nu pot înțelege nimic, darămite dobitocii cărora li se adresează ”dezvăluirea”, a fost lansată de Budeanca de-ai fi zis că a prins un fir din afacerea Țigareta 2, nu că a devenit portavocea Grupului Organizat Voluntari.

În realitate, a fost un mare fâs, chiar dacă el a fost intens mediatizat de site-ul stiripersuse.ro, considerat organul neoficial de propagandă al PSD&ALDE&PROROMÂNIA. Acesta este și motivul pentru care așa-zisa dezvaluire nu a avut niciun efect, presa serioasă refuzând să marșeze la o astfel de făcătură mizerabilă de campanie electorală.

https://www.facebook.com/watch/?v=2750979015224821&extid=WxIJ71Ac14EhZrWO

Dar nici nu contează prea mult cine și cum a pregătit ce s-a vrut o ”nucleară” anti-Nicușor Dan, livrată public de mimoza clanului din Voluntari, spre a fi ”înghițită” de toți papagalii vorbitori de limbă română care se uită în gura țațelor PSD, urmașele țațelor PCR.

Nu întâmplător, Dana Budeanu este acum ridicată în slăvi de organul oficial de propagandă al Rusiei.

”Dana Budeanu – înregistrare NUCLEARĂ – îl termină pe Nicușor Dan”, titrează mare Sputnik, cu litere imense pleșcăite peste fața Danei Budeanu (vezi captură foto sus principal).

După care urmează un articol-odă, cum procedează mai nou Sputnik cu toți pionii săi favoriți din România, de la videochatista cu sparanghel la cel cu partidul făcut din AUR rusesc, Radu Moraru, Cataramă sau Puric, pe care îi consideră eroi în lupta anti-Europa.

Reacția lui Nicușor Dan, pe Facebook, o ridiculizează complet pe flașneta lui Firea

Nicușor Dan poate pune punct domniei Gabrielei Firea în București

În replică la atacul mizerabil marca PSD lansat de Dana Budeanu, Nicușor Dan i-a desființat efectiv pe mafioții roșii care vor să pună mâna pe Capitală.
Redăm mai jos postarea integrală a candidatului PNL&USRPLUS la Primăria Bucureștiului.
”Am vorbit despre Afacerea Parcul Verdi (caz de corupție de 50 de milioane de euro al administrației Firea-PSD), despre Afacerea Tramvaiele (caz de corupție de 180 de milioane de euro al aceleiași administrații) și voi continua să vorbesc despre corupție, nepotism și batjocura de la Primăria Capitalei.
– Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare cu care ne-au obișnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor și a administrației corupte, condusă de Gabriela Firea.
Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forțeze, evident fără succes, vreo declarație compromițătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acțiune abuzivă a administrației locale.
În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului și Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluție amiabilă.
– Ca parte în proces, prin Asociația Salvați Bucureștiul, le-am cerut celor două părți să se întâlnească, împreună cu avocații lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat și justiția ne-a dat câștig de cauză, fapt care arată că acțiunea noastră a fost una legitimă.
Asociația Salvați Bucureștiul acceptă cazuri în care există premise serioase în privința săvârșirii unor abuzuri din partea autorităților. Până acum, ASB are 175 de procese câștigate în instanță în chestiuni de mediu, urbanism, construcții și patrimoniu.
– Îi informez pe primarul licitațiilor trucate și pe primarul interlopilor că, indiferent câte manipulări încearcă să instrumenteze, nu vor reuși să acopere abuzul și corupția pe care le patronează. O aștept la dezbatere pe candidata PSD la Primăria Capitalei, să discutăm inclusiv despre cazul din sectorul 4. Curaj, Gabriela Firea!”

2 comments

Leave a reply