Dan Vâlceanu: Anumiți colegi de partid se lăudau acum două luni că au informația care îl va desființa pe Florin Cîțu

0
1256

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, sustine ca aparitia informatiei referitoare la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA nu este o noutate și că mai multi colegi din PNL se lăudau că au informația care îl va desființa pe șeful Guvernului susțin cei de la G4Media.ro, citând la rândul lor cronicaolteniei.ro

”Știam că va apărea acest subiect în această campanie, pentru că în urmă cu aproximativ două luni anumiți colegi de partid se lăudau că au informația care îl va desființa pe Florin Cîțu. Nu există informație care să poată distruge un om asumat și care vorbește deschis despre orice subiect.

În plus, nimeni nu suportă mizeriile aruncate într-o campanie electorală. Așa au încercat unii și cu George W. Bush în campania electorală pentru alegerea președintelui SUA din 2000. George W. Bush a câștigat!Și Florin Cîțu va câștiga președinția Partidului Național Liberal.”

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, trece drept unul dintre apropiații premierului Florin Cîțu, fiind vechiculat chiar pentru postul de ministru al finanțelor.

  • Context

Premierul a recunoscut, miercuri, că a condus băut în SUA, precizând că a fost o greșeală acum 20 de ani, a plătit o amendă foarte mare, dar că e interesant că apare informația acum, în competiția internă din PNL.

Cîțu a fost întrebat, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, dacă este adevărat că a fost arestat în SUA pentru că a condus sub influența drogurilor sau a alcoolului. Informația a fost publicată în premieră de legalizam.ro, care a prezentat și sentința prin care Florin Cîțu a fost condamnat, în anul 2001, la 2 zile de închisoare și plata unei amenzi de 1000 de dolari. Incidentul s-a produs în anul 2000, când Florin Cîțu avea 28 de ani.

„Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare. Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă”, a răspuns Cîțu.

Leave a reply