luni, septembrie 27

Dan Negru nu-i dă nici o șansă lui CFR Cluj, în dubla cu Steaua Roșie Belgrad

2
103

Primul meci pe care acesta l-a văzut pe viu în infernul de la Belgrad e cel de coșmar pentru sârbi, cu AC Milan. S-a îndrăgostit de Robert Prosinecki.

Într-un interviu acordat celor de la gsp.ro acesta a oferit declarații picante, din care vă oferim câteva:


”Da, da. Eu sunt fanul lui Crvena Zvezda din 1988! Atunci i-am văzut pentru prima dată în meciul cu AC Milan, celebrul meci jucat pe ceață. Cu Marco van Basten, Frank Rijkaard, Ruud Gullit.”

”Robert Prosinecki e de departe jucătorul pe care l-am admirat mult, iar finala de Cupa Campionilor din 1991 m-a legat pe viață, iremediabil de Prosinecki.”

„Vreau să vă zic că jucătorul pe care l-am regretat la plecare a fost Piksi Stojkovici, unul din marile caractere ale fotbalului mondial care merită mult mai mult de la viață. Păcat! Peste 50 de goluri pentru Zvezda.”

”Pot spune fără nicio teamă că spotul sârbesc e cu 150 de ani peste sportul românesc.   Au caractere puternice și asta duce la performanțe mari. ”

”Meciul cu CFR nu e considerat de noi, suporterii lui Zvezda, unul greu. Trecem ușor…”

Dan Negru este și membru de onoare în cadrul clubului Steaua Roșie Belgrad

2 comments

  1. MAITRE 17 august, 2021 at 12:53 Răspunde

    Fotbalul se joaca in teren si apoi ce prostie sa fii mereu un negativist , fiecare isi joaca sansa , ai invins continua ai pierdut continua.

    Lupta nu se sfarseste inainte de a o incepe , comentariile astea negative nu sunt bune mai bine te abtii si le urezi mult succes si forta de a invinge .

  2. Luca 17 august, 2021 at 14:05 Răspunde

    Pe Dan il stiu cam din perioada Mile, ala da suporter sarb…atat la propriu, cat si la figurat. Deh nu poate fi blamat prea tare.Oricum CFR-ul de azi e vai si amar de STEAUA…ei.Merg pe mana ”NEGRULUI”!

Leave a reply