Dan Burz: „Nu cred că le va mai putea cineva vreodată lumina mințile la români. Nu cred că se vor mai face bine”

1
523

Nu cred că le va mai putea cineva vreodată lumina mințiile la români. Nu cred că se vor face bine vreodată.

Cum s-au ridicat restricțiile – aici, guvernanții noștri dau dovadă de mare nesăbuință, chiar ticăloșie; bine, pe Cîțu îl doare la patină de români, singură lui grijă e să ajungă la cârma partidului cu gașca-i portocalie – conspiraționiștii și simpli idioți își afișează capetele fără jenă, ba chiar cu obrăznicie și tupeu pe orișiunde.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Foto: cont facebook, profesor Dan Burz


Nici o distanțare în aglomerații, nici o mască în vreun magazin sau la vreun loc de muncă – eventual doar în supermarket’uri -, iar pensiunile de la munte burdușite cu turiști care nu respectă nicio regulă. O să o ia romanul în freză acușica.

Și când te gândești că abia 30% din populație este vaccinată. Una peste altă, nimeni nu-i poate scoate românului din cap că el este ființa primordială, el este buricul pământului – lumea a început și se va termină cu el.

Deși, vai, oricine poate observa ce nenorocită de țară a reușit el să clădească.

Dar nu ai ce face cu fala asta extremă a dacilor liberi catapultați din PARADIS ca să construiască un colțișor a lui pe Terra.

1 comment

  1. mircea 21 iulie, 2021 at 08:11 Răspunde

    ei si???cei rau nu piere.ce astia care e mai prosti decat castravetele,nu e depe aicea???ei au fost crescuti si ieducati da aia cu ani da scoala cate clase avea CFR,cate scoale avea Mitica,tata lu Traian???da Traian ce nota a luat la admitere la Politehnica,parca 2,71 si avenit tov Dumitru si la bagat la institutul da Marina si cu 1/2 norma la…,da pa ala mare cantaret la Onoriu, nu a avut grija tot tov tata si Tov Ion saf ,da pa Ludovic si Leonard nu tot un tov Imre-macelar,……..chiar si pa Marean tot un ……,toti sunt urmasii lu tov Stefan Burghiu,acum sunt plini da deplome,masterate,doftorate la SNSPA,MAI-Baneasa, Mapn la apelul bocancilor si Tei-Toboc,2lei buc si 17lei duzina

Leave a reply