Dai bani vecinului să-ţi împrumute câinele, scapi de carantină! Ce valoare capătă animalul de companiei în vremuri de coronavirus

0
1140

Să ai un câine în Italia sau Spania a devenit un privilegiu. Nicicând dorinţa de a ieşi cu câinele la plimbare nu a fost atât de mare ca acum, în vremuri de coronavirus.

Mulţi stăpâni de câini din regiunile în care interdicţia de circulaţie este în vigoare sunt rugaţi de vecini să le împrumute patrupedul pentru a avea un motiv întemeiat de a ieşi din casă. Unii oferă bani pentru acest mic serviciu.

Această perioadă nu este doar pentru oameni ciudată şi îi pune la grele încercări. Şi viaţa de zi cu zi a câinelui intră în dezordine.

Brusc stăpânii sunt toată ziua acasă, sunt parcă mai generoşi cu mângâierile şi ar scoate mai des câinele la plimbare. În plus, stresul emoţional al omului se poate transmite şi animalului de companie, notează Deutsche Welle, care prezintă diverse imagini cu oameni şi patrupede, în diferite ipostaze.

În cartierul Testaccio din Roma, o femeie iese la plimbare cu purceluşul ei, bine spălat şi poate chiar şi parfumat, pe nume „Dior”.

Şi în Sardinia, oamenii par a manifesta brusc sentimente de ataşament şi faţă de alte animale de casă. De aceea, unii locuitori ai oraşului Mamoiada au ţinut să-i amintească primarului Luciano Barone că nu pot fi scoşi la plimbare decât câini adevăraţi.

Leave a reply