miercuri, septembrie 28

Dacă în buricul Capitalei au furat în halul ăsta, oare ce-au făcut în țară?!

1
870

Frauda de la București este evidentă. PSD-istul prins cu brațul de buletine de vot este doar un exemplu despre cum a funcționat planul hoției de voturi.

În acest sens, mesajul lui Clotilde Armand e pe deplin relevant. Îl redau integral mai jos, pentru că el vorbește limpede despre gravitatea situației de la Sectorul 1.

”Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce.
Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.”
Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție.
Faptele.
”Curierul” a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.
Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:
– În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2;
– La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;
– ”Curierul” prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD;
– ”Curierul” nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.
Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.
PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”

 

La sectorul 5, altă grozăvie.

Cristian Băcanu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5 și Claudiu Năsui, președintele USR pe Capitală, au prezentat luni dovezi ale fraudelor făcute la nivelul secțiilor de votare.

USRPLUS avea ZERO voturi în tabelul final de la AEP, dar în procesul-verbal erau 164!!!

Iar 80 de voturi de la PNL au ajuns la… Partida Romilor, potrivit lui Cristian Băcanu, candidatul comun al PNL și USRPLUS la sectorul care avea să fie câștigat de celebrul Piedone.

De menționat că Băcanu este avocat de profesie, deci cunoaște bine legea, așa că dacă spune că ”avem dovezi” în privința fraudei, apăi trebuie să acceptăm ideea că știe ce vorbește.

Faptul că primarul actual de al Sectorul 1, Dan Tudorache, a spus despre cel prins cu brațul de voturi că este ”doar un curier”, omițând să anunțe esențialul (era ditamai candidat, nu doar un simplu plimbător de hârtii) pune și mai mult gaz pe foc în acest scandal care are toate șansele să devină unul de amploare.

Dacă așa ceva se petrece în buricul Capitalei, la kilometrul zero al României, oare ce să ne imaginăm despre ce s-a întâmplat în țară.

Bunăoară la Motru, în Gorj? Aici, clanul Morega a pus mâna pe Primărie și pe bugetul de 16 milioane de euro al orașului minier după ce PSD a adus localitatea în stare de ruină urmare a celor 16 ani de administrare și greu de crezut că nu a uzat că a lucrat ”cu mâinile curate”.

Pentru că, altfel, nu există nicio explicație pentru către niște oameni să decidă prin vot moartea orașului lor, după ce au văzut bine dezastrul din ultimii 16 ani în care mafia PSD a distrus practic urbea gorjeană.

Și ce să mai credem că s-a întâmplat în comune și localități ferite de atenția presei și de vigilența observatorilor implicați?

Cazurile de la sectorul 1 și sectorul 5 arată un mecanism de fraudă pus la punct nu de ieri de azi, ci care pare să fi funcționat uns ani de zile.

Atenție la un detaliu: la sectorul 1, Biroul Electoral era situat chiar deasupra sălii unde era Direcția de Mediu a Primăriei PSD-istului Dan Tudorache unde, spune Clotilde Armand, s-au găsit procesele verbale de votare pe masă.

Asta sună foarte urât pentru membrii Biroului Electoral de Sector, în general sunt juriști, fără de care nimic nu poate ieși din perimetrul lor. Mai mult, secțiile sunt păzite de Jandarmi care au consemn să sesizeze orice manipulare de documente ilegală, deci ar fi prea mult ca și ei să fie prinși în acest mare plan!

Procurorii au obligația să facă rapid lumină în acest caz. Nu mai suntem pe vremea lui Adrian Năstase, Dragnea și Ciordache nu mai pot dărâma instituții și anchete, deci e imperios necesar să aflăm de îndată adevărul.

Pentru că dacă o astfel de operațiune a fost posibilă în ditamai Bucureștiul, avem toate motivele să nu mai credem în corectitudinea procesului electoral din locurile câștigate de PSD unde atenția presei și a activiștilor civici e aproape absentă.

 

 

1 comment

Leave a reply