VIDEO. Curtea Anticonstituţională a României. CCR, aliata coronavirusului, a mafiei “speciale”, a corupţiei politice

1
1327

CCR este o piatră de moară la gâtul României. Nu e singura instituţie populată cu rinoceri securisto-comunişi pe care îi credeam pe cale de dispariţie, dar care iată că sunt mai vivace decât oricând atunci când îşi propun să distrugă vieţile celor care le achită salariile grase şi pensiile speciale.

Doar de ieri şi până azi, CCR a demonstrat că lucrează temeinic la demolarea statului român din interior. Ieri, a venit decizia CEDO care anulează practic hotărârea de tip mafiot a Curţii care a dus la demiterea lui Kovesi de la şefia DNA.

O lume întreagă a aflat, după sentinţa CEDO, că România este un stat capturat de mafia de tip vechi, infiltrată pe cale democratică, în aparatul instituţional.

Azi, CCR a mai dat două lovituri de factură terorist-antidemocratică: a anulat abrogarea pensiilor speciale, legalizând practic hoţia de a lua de la cei care n-au ca să dai la cei care au, şi a anulat amenzile date celor care au încălcat starea de urgenţă, devenind complicea coronavirusului.

Atunci când iei astfel de decizii absolut sabotoare ale unei naţiuni aflate în criză, e clar că acţionezi pe faţă pentru şi mai multă criză.

Prin mazilirea lui Kovesi, staci justiţia şi slăbeşti lupta cu mafia corupţilor partidici. Prin menţinerea pensiilor speciale, omori omul de rând pentru a-l proteja pe baronul de orice fel hrănit din impozitele şi taxele oamenilor. Prin atacul la starea de urgenţă, devii aliatul pandemiei, al crizei, al virusului şi implicit al haosului.

Această CCR nu are nicio legătură cu România. Are poate cu URSS, cu China, cu Coreea de Nord sau cu Belarusul, dar nicidecum cu spaţiul carpato-danubiano-pontic.

CCR trebuie să dispară. Uneltele ei să plătească. Iar omul de rând, care achită din sărăcia lui salariile de belferi ale acestor netrebnici, trebuie să triumfe la un moment dat.

Nu putem continua aşa. Asta nu-i democraţie. Asta-i anti-democraţie. E Curte Anticonstituţională a României. Afară cu ea!

Leave a reply