marți, octombrie 3

CUMPLIT: un PSD-ist profită de tragedia din Piatra Neamț! Moderatorul de la Antena 3, oripilat de Florin Buicu

4
2788

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamț ne arată o dată în plus ce dezastru au produs guvernările PSD în materie de sănătate, care au promis că fac cel puțin 7 spitale regionale, nu au făcut niciunul, dar le-au distrus și pe cele existente.

În special între anii 2016-2019, sub conducerea lui Liviu Dragnea, statul român a dirijat masiv banii în consum (măriri de pensii și salarii la stat), iar fondurile pentru investiții au rămas aproape de ZERO.

Din acest motiv, slaba dotare a încărcat baza medicală existentă și a slăbit-o.

Dar în ciuda acestui atentat la siguranța sănătății populației, PSD nu se oprește nici în ceasul al 12-lea.

Emisiunea SUBIECTIV, de la Antena 3, l-a avut invitat pe PSD-istul Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, care a profitat de tragedie pentru a câștiga un capital electoral foarte murdar.

”Vedem și acum ce înseamnă să pui persoane nepregătite în conducerea spitalelor. Văd că ministrul Sănătății știe mai multe decât de la Spitalul din Piatra-Neamț. De ce?”, a spus Florin Buicu, lăsându-i mască pe moderator și invitațiii din studiou, care avuseseră intervenții echilibrate și fără nicio tentă politică.

Răzvan Dumitrescu (sus) n-a mai putut răbda și l-a pus la punct pe individul lipsit de caracter intrat în direct la Antena 3 (medalion jos)

În toată intervenția sa, Buicu a sugerat că totul se datorează proastei gestionări a administrației actuale, deși criza din sănătate este masiv opera PSD. 

Mai mult, județul Neamț unde s-a produs nenorocirea se află sub pulpana marelui baron din epoca Dragnea, e vorba de Ionel Arsene. Acesta nu a făcut nimic pentru îmbunătățirea sistemului medical din județul său, în schimb s-a umplut de bani și el, și camarila sa.

Mai grav: Ionel Arsene este cel care l-a numit pe directorul Micu la conducerea Spitalului Județean din Piatra Neamț!

Mai târziu în emisiunea, Arsene a intrat în direct în emisiune și a țipat la cei din studiou, ceea ce l-a enervat la culme de moderator.

”Dvs. ridicați tonul?? Rudele celor morți ar trebuie să ridice tonul!”, a răspuns foarte iritat Răzvan Dumitrescu.

Ulterior, și alți invitați din studioul Antenei 3 au marșat la mizeria lui Florin Buicu, făcând afirmații cu conotații politice, în plină tragedie.

Liviu Dragnea și Ionel Arsene, doi baroni care au distrus spitalele din România

Întărâtat de afirmațiile nesăbuite ale celor din jur, Buicu a recidivat.

”Acest spital a fost bătaia de joc a PNL, chiar dacă CJ este condus de Ionel Arsene. PNL a pus manager aici un patron de pompe funebre”, a tunat și fulgerat mizerabilul.

Nemernicia individului l-a oripilat până și pe moderatorul emisiunii de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu. Pe un ton calm, acesta a simțit nevoia să-l pună la punct pe deputatul de la PSD care a vrut să câștige capital electoral pe seama morților.

VEZI ȘI:

Crește numărul victimelor: 10 morți în incendiul de la Spitalul din Piatra-Neamț! Un medic are arsuri de gradul 4

Cronologie 2010-2020: Incendii produse în spitale şi unităţi farmaceutice

Procurorii din dosarele Colectiv și Maternitatea Giulești conduc ancheta în cazul incendiului care a făcut zece victime la Spitalul din Piatra Neamț

 

4 comments

Leave a reply