duminică, septembrie 24

Cumetre USR, „ai, n-ai mingea”, mata fugi nestingherit la poartă

0
1124

 Istoric vorbind, psihologic, geopolitic, ce-i vrea, Romania e, vorba lui Hagi, un fel de (mai in glumă, mai in seros), 🙂 „AI, N-AI MINGEA, TE DUCI DIRECT CATRE POARTĂ 🙂

Am fost și rămân un adept al occidentalizării României. Nu mă plătește nimeni, nu am interese – absolut deloc – provenite din nicio parte, ceva anume care să mă „incite”, convinge, pentru aceste opinii personale care, poate, dezamăgesc „luptătorii” pentru „schimbarea la față a României”.

(Nu a schimbat-o nici protagonistul „manifestului literar”, adica cartea scrisă de Cioran, , darămite cei ce se trântesc prin Parlament de care râdea și infantilul copreședinte AUR, Simion, de ei… VAI și amar discernământ, vai și amar… 🙁 ).

Convingerile mele sunt, vor fi, pragmatice, deci, în funcție de rezultate, iar sub oblăduirea coaliției intrate cu cântec la guvernare –  aspect prefigurat deja din perioada prelectorală – puțin diferite de cei care doresc un rating obsesiv, o „coloană vertebrală” gen, „ori e alba ori e neagră”, adică cu sula in coaste „ca să nu ma ia vecinul, copilul, colegul, etc, la bășcălie că-mi schimb opiniile precum cămășile” 🙂 , elemente vizibil de factură românească sadea.

Ce mă face să am  convingeri – idei – puțin altfel decât le manifestau marii luptători „pentru o dreptate” CARE SE REZOLVĂ NUMAI LA VOT.

Ar fi vorba despre psihanaliză – nu zâbiți ăia cu diplome, masterate și orgolii, că undeva mă doare! Sunt, exist fizic, acum, in tara noastră, dar nu mă privește spiritul zonei. Deloc!

 

USR, „AI N-AI MINGEA”, TU FUGI NESTINGHERIT LA POARTĂ

Cam asta e logica acestui partid:

Când, unde, ce și cum, habar nu au avut vreodata, se pare, dar acum… nici atât.

 

foto: USRPLUS.RO

Aici ați clacat. voi care gândiți, umblati,  bine pe străzi, în trafic, la restaurante, la meciuri sportive, cultural- artistice, etc

? Unde găsiți în România de azi un spirit categoric care să vă / ne propulseze neconditionat obsesiile pro occidentale?

 

Deci, măi, frați intelectuali, cum puteți să faceți scandal național când nu aveți nici cea mai mică supoziție care să garanteze că țara poate funcționa ca și cele din Occident?

Ah, ca ne dorim cu ardoare, asta nu e  nicidecum o certitudine ca putem sa fim!

De ce? Pentru că sângele nostru nu s-a făcut apă nici în istoria mai veche, dar nici în cea de după Revoluție.

NU POATE NICICUM FI PROFUNDĂ  observația, DEOARECE țărișoara ta nu e pregătită, SI NU VA FI  -POATE – NICIODATĂ,  ca să funcționeze precum țările din Vest.

Are cum, mai dragi intelectuali de seamă?

Istoric vorbind, psihologic, geopolitic, ce-i vrea, Romania e, vorba lui Hagi, un fel de (mai in glumă, mai in seros:ai, n-ai mingea, te duci nestingherit la poartă”).

Leave a reply