miercuri, martie 29

Cum l-a băgat Dana Budeanu pe Gâdea în belea din cauza lui Firea

0
2421

Dana Budeanu este una dintre stele căzătoare ale vieții publice românești, adică genul acela de personaj care devine brusc popular, dar care se prăbușește prin el însuși. 

Asta se va întâmpla inevitabil după ce lumea va fi realizat că noua vedetă a spațiului virtual n-a fost decât un foc de paie bine marketat cu scopul de a profita cinic de audiența ”populimii”, ca să-l cităm pe ”maestrul” Ion Cristoiu, cel care a folosit acest termen pentru a sublinia ce manipulabil poate fi poporul de multe ori.

Aflată încă în vârful piramidei, acum, Dana Budeanu își ”vinde” bine imaginea în favoarea favoriților ei din politică, și nu mai e un secret pentru nimeni că Gabriela Firea este tovarășa ei primară.

De aceea, este greu de înțeles cum Dana Budeanu a prins în plasa ei inclusiv persoane cu pretenții de la calitatea vedetelor din spațiul public, dar și asta se va schimba.

Până atunci însă, favorita populimii îndrăgostite de lozinca superficială ”mamă, ce le-o mai zice!” se joacă de-a televiziunea și de-a politica, nu fără a le crea probleme inclusiv liderilor de audiență.

Marţi-seară, pe 1 septembrie, Dana Budeanu a fost invitată de Mihai Gâdea la Antena 3. Subiectul pricipal: Gabriela Firea. La jumătate emisiunii, după ce Dana Budeanu a început să o laude intens pe Firea, Mihai Gâdea a cerut în regie ca interviul să fie marcat ca „dezbatere electorală”, au aflat reporterii Adevărul.

”Fiecare televiziune are alocat un timp de antenă în campania electorală pentru fiecare partid. La alegerile prezidenţiale, timpul de antenă se plătea. Deci fiecare candidat sau reprezentant al candidatului era taxat în emisiunile TV electorale. La alegerile locale, timpul de antenă e gratis, dar emisiunile în care se face campanie trebuie marcate ca atare, astfel încât telespectatorii să fie avertizaţi că e vorba de publicitate electorală”, susţin surse din CNA pentru Adevărul.

Incidentul de la Antena 3 nu e întâmplător. Dana Budeanu și Firea merg mână-n mână peste tot, mai ales pe terenul conspirațiilor nocive pentru sănătatea populației.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat ieri o postare pe Facebook prin care a insinuat că numărul de cazuri COVID-19 raportate de autorități în România este mai mare decât cel real. În acest sens, Firea a scris pe Facebook că din cele 7 mii de teste gratuite PCR pentru cei care merg în vacanțe, realizate de Primăria Municipiului București, doar 18 au fost pozitive privind infectarea cu noul coronavirus, ceea ce ar arăta o rată mică de infectare în rândul populației.

Postarea a fost distribuită imediat și de Dana Budeanu, creatoarea de modă a Gabrielei Firea și propagandistă acerbă a acesteia.

Budeanu ar urma să fie răsplătită cu o candidatură la alegerile parlamentare pe un loc eligibil din partea PSD, acest scenariu fiind posibil doar în cazul în care Firea câștigă al doilea mandat de primar.

 

Leave a reply