Cuc nu tace și minte iar. În 2019, l-a înșelat pe șeful Ford România cu drumul Pitești-Craiova

1
312

Răzvan Cuc, fost ministru la Transporturi, și Liviu Dragnea au inaugurat lucrările la drumul expres Pitești-Craiova, dar imediat după ce au trecut alegerile europarlamentare au lăsat baltă orice lucrare, ceea ce a produs revolta managerilor companiei Ford, din Craiova, care cer de ani buni dezvoltarea infrastructurii în România pentru a nu muta fabrica sau a-i restrânge activitatea.

Dragnea a ajuns la Rahova, PSD a pierdut guvernarea, iar Cuc s-a întors la Neamț, de unde acum anunță planuri mari pentru PSD.

Ian Pearson, directorul Ford Craiova, a postat pe Facebook dovezi care arătau că Răzvan Cuc a inaugurat lucrările doar de ochii lumii.


„După ce am petrecut aproape o oră încercând să trec prin Balş săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul pe noua autostradă Craiova – Pitești, în special progresul pe șoseaua de centură Balş.  Drumul tehnologic a început pe data de 22, cu o declarație că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri, nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor”, a constatat Ian Pearson, director Ford România.

Acesta a menționat că nu este doar vital pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp, „dar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum vital sudic! Voi continua să monitorizez progresul și sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute.”

Razvan Cuc nu si-a cerut scuze nici până azi pentru minciuna cu lucrările la drumul expres, dar promite noi minciuni dacă PSD revine la putere.

“PSD vrea o Românie dezvoltată! Au fost gândite strategii şi programe pentru dezvoltarea fiecărei regiuni. Cu o administraţie eficientă vom putea derula proiecte în toate domeniile! Asta vrea să realizeze PSD, când va reveni la guvernare”, a spus fostul ministru al Transporturilor.

Răzvan Cuc a subliniat că PSD mizează pe 35 de miliarde de euro care să fie cheltuiţi în perioada 2021-2024 pentru modernizarea tuturor localităţile României, prin implementarea unor măsuri adaptate nevoilor oamenilor din fiecare regiune a ţării.

Parlamentarul social-democrat a menţionat că acest lucru înseamnă crearea de noi locuri de muncă şi o relansare a mediului de afaceri.

“Suntem mai pregătiţi ca niciodată să preluăm guvernarea! Avem cea mai bună strategie pentru salvarea României de la pierzanie şi cei mai buni specialişti cu care vom lucra pentru implementarea ei. Ţara nu mai poate fi lăsată în derivă“, a declarat Răzvan Cuc, citat de Agerpres.

Conform acestuia, prin strategia pentru perioada 2021-2024, PSD şi-a propus să transforme cel puţin 42 de zone urbane în “oraşe inteligente” şi fiecare unitate administrativ-teritorială să aibă acces în maximum 2 ore la un aeroport şi în cel mult o oră la autostradă.

Răzvan Cuc a precizat că autorităţile locale vor fi încurajate şi ajutate să atragă bani europeni, urmând a fi simplificate procedurile pentru accesarea fondurilor.

Pentru asigurarea transparenţei în domeniul proiectelor, PSD vrea înfiinţarea Registrului Naţional al Investiţiilor Publice, pentru ca oamenii să vadă în orice moment etapa în care se află investiţiile care se derulează în localitatea lor.

“Partidul Social Democrat a implementat de fiecare dată măsurile pe care le-a prezentat. Sunt convins că va reuşi şi, după alegerile de luna viitoare, salvarea României din haosul în care a ajuns şi prin măsurile identificate va sprijini mediul economic, cel care este motorul societăţii”, a conchis parlamentarul social-democrat.

Răzvan Cuc deschide lista PSD Neamţ pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

VEZI ŞI:

VIDEO. Ca pe Titanic. Omul continuă să cânte la pian în timp ce în jurul lui sunt conflicte de stradă

”Am trecut prin iad”. Doi ziariști transmit din infernul COVID. ”Dacă te-ai protejat, de ce te-ai îmbolnăvit?!”

Eugen Tomac: “Minţile teroriste trebuie oprite”

1 comment

Leave a reply