sâmbătă, ianuarie 28

CTP îi acuză pe Vlad Voiculescu și Dan Barna că fac jocul ”dihăniilor” care urăsc ”dictatura” medicilor

0
749

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o intervenție foarte dură față de afirmațiile grave făcute de Vlad Voiculescu la conferința de presă în care l-a atacat pe premierul Florin Cîțu.

Practic, CTP afirmă că, prin declarațiile sale iresponsabile legate de date posibil măsluite privind numărul de morți COVID, fostul ministru le-a dat apă la moară unor Șoșoacă, Diplan, Radu Moraru, Codruța Cerva, Oana lovin și alți conspiraționiști care îndeamnă lumea să nu se ferească de boala care a provocat pandemia actuală.

Fostul ministru al Sănătății a spus că autoritățile sanitare din vremea ministeriatului PNL (Nelu Tătaru) ”nu este exclus să fi ascuns mii de morți”.

”Am spus despre domnul Voiculescu că este un om inteligent. Dar pe cât de inteligent e pe atât de perfid este. Păi știți ce face domnul Voiculescu? Le confirmă pe dihăniile alea care atacă medicii, care spun că nu există coronavirus, că autoritățile ascund date! Vă dați seama!

În mod normal, orice om responsabil în acest moment al pandemiei în care circulă tot felul de manipulări ordinare, de conspirații, vine dl fost ministru și ne comunică acest lucru pe care nu/l poate argumenta cu dovezi, dar îl aruncă așa în public, făcând mari daune. 

Puțini îmi pasă mie că dă în liberali sau în premierul Cîțu. Lovește în credibilitatea și așa extrem de șubrezită a instituțiilor din România. E o bombă. Oamenii pot intra într-o stare de anxientate, să zică: păi bine, domnule, daca ăștia ascund morți, ce sa mai credem? Mint ăștia, ca să ne subjuge cu dictatura. Vine dl Barna și ne spune că stăm foarte prost cu vaccinarea. Am fost și eu, și dvs., domnule chiar funcționează. De ce face Barna asta? Ca să dea în Cîțu. Ceea ce este teribil! Sunt pagube colaterale pe care le crează acești domni. Sparg geamuri, crapă pereți, lovesc alți oameni. E balul aroganților. Rezultatul e groaznic pentru cetățeni”, a declarat CTP, în emisiunea ”Cap limpede”, de la Digi 24.

Leave a reply