miercuri, ianuarie 19

CTP despre ”trumpiștii” români: ”Nu am ce discuta cu ei. Îl susțin pe cel care dă acum o lovitură de stat. Vrea să fie ca Putin și Xi Jingping”

1
2045

Cristian Tudor Popescu este pur și simplu oripilat de ce se întâmplă în Statele Unite. Dar este uimit și de incapacitatea mentală a unora dintre semenii noștrii, care nici acum nu realizează cât de mult s-au lăsat prostiți de un nebun ajuns la Casa Albă. 

Pur și simplu, pentru toți oamenii normali la cap, să fii acum de partea lui Donald Trump este similar cu a fi de partea nebuniei pe care au acuzat-o inclusiv lideri din Partidul Republican, nu mai vorbim de cei de la Partidul Democrat, care a câștigat detașat alegerile prezidențiale, prin Joe Biden.

CTP a rămas interzis la atacul declanșat de Donald Trump la adresa democrației din America, pe care jurnalistul îl consideră o tentativă de lovitură de stat fără arme, prin sabotaj instituțional, ceva fără precedent în istoria SUA.


”Sunt la trumpiști în țara asta de nu-mi imaginam! E dreptul lor să creadă ce vor. Dar eu nu am ce discuta cu ei. Dacă ne intersectăm într-o încăpere, eu ies imediat. Îmi dau seama cu cine am de-a face și ies. Nu eu îi dau afară pe cei, deși ei m-ar da pe mine imediat. Nu, ies eu imediat și la revedere, nu mă interesează. Cum poți să fii așa?? Cum să fii de partea celui care l-a dat afară pe șeful Pentagonului, Mark Esper, căruia îi ceruse în trecut să atace manifestanții din fața Casei Albe. Evident, acesta i-a spus că Armata nu e făcută să atace manifestanții din SUA, ea se luptă cu dușmanii din afară. S-a certat și cu Fox TV, televiziunea republicană, domnule! Oricine îl contrazice pe Trump trebuie lichidat. Durerea lui cea mai mare nu e Biden, ci Putin și Xi Jinping. De ce? Că ăia sunt pe viață. Dacă i-ar reuși această lovitură de stat de acum, credeți că el o face doar pentru 4 ani, adică pentru al doilea mandat? Nu, nici vorbă. Și-a bătut joc de America, i-a distrus imaginea internațională. Vrea să stea pe viață, ca să vină după el odraslele sale. De exemplu, Donald Trump jr., care urlă pe toate canalele: fraudă, fraudă! Trump vrea să fie ca prietenul lui, dictatorul din Coreea de Nord. Există însă justiție, instituții. Încep să se trezească și republicanii. Dar va mai produce daune majore Americii fără niciun fel de ezitare, până când va fi pus în funcție următorul președinte”, a declarat CTP la Digi 24.

VEZI ŞI:

Biden îl zdrobește pe Trump: 326-232. Diferența este și mai mare decât părea la începutul numărătorii voturilor

CTP revine în forță și pune verdictul în cazul Trump-Biden

O imagine cât o mie de cuvinte. Relațiile Băsescu-Biden și Iohannis-Trump, cruciale pe axa România-SUA

VIDEO. ”Refacem sufletul Americii!”. Mesajul noului președinte Joe Biden pentru votanții lui Trump

Trump, ”demolat” de propriii subalterni: ”Alegerile din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria Americii”

1 comment

Leave a reply