CTP consideră că președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un lucru bun că nu a încredințat campania de vaccinare Ministerului Sănătății

0
1202

Cristian Tudor Popescu a declarat că Ministerul Sănătății, în forma actuală, nu este capabil să coordoneze campania de vaccinare anti-Covid 19, Armata, pe de altă parte, făcând bine acest lucru.

 

Mai mult, CTP consideră că recentul scandal privind publicarea datelor despre campania de vaccinare este un conflict între ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și coordonatorul campaniei, medicul și colonelul Valeriu Gheorghiță. Acesta precizează că președintele Klaus Iohannis „a făcut un lucru foarte bun” că nu a încredințat campania „acelui bâlci care este Ministerul Sănătății în clipa de față”, scrie Digi24, conform b1.ro.

Cristian Tudor Popescu: Ministerul Sănătății în forma actuală nu este capabil să coordoneze vaccinarea. Acest lucru îl face mai bine Armata, din păcate

 

Cristian Tudor Popescua vorbit despre vaccinările peste rând, susținând că oficialii nu au purtat discuții despre oprirea acestora.

„Nu vi se pare normal? Nu lucrăm împreună acolo? Câte astfel de consultări și convorbiri au fost? (despre vaccinarea peste rând, n.r.) Vă spun eu: zero, nici una.

Ministerul Sănătății a aruncat datele pe piață, după care, când ministrul Apărării, Ciucă, a trimis Corpul de control la Focșani să vadă ce e acolo, domnul ministru Voiculescu, care este foarte atent cu tot ce mișcă din punct de vedere mediatic, are grijă să contreze fake-news-urile, să posteze mereu…Asta este principala preocupare a dânsului văd…Să scrie felicitări domnului ministru Ciucă că a trimis Corpul de control și după că deschide centrele.

Ce arată asta? Povestea are un singur conflict: între ministrul Sănătății, domul Voiculescu Vlad și domnul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare. De ce? Pentru că președintele Iohannis a hotărâr ca această campanie de vaccinare nu va fi coordonată de Ministerul Sănătății de la bun început, ci a dat-o Armatei. L-a însărcinat pe colonelul Gheorghiță și nu Ministerul Sănătății”, a afirmat CTP.

El consideră că președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un lucru bun că nu a încredințat campania de vaccinare Ministerului Sănătății.

„După părerea mea, a făcut un lucru foarte bun președintele Iohannis că nu a încredințat campania de vaccinare acelui bâlci care este Ministerul Sănătății în clipa de față. Vă imaginați că în Ministerul Sănătății din care-și dă demisia purtătorul de cuvânt, acel domn Oprea, fostul purtător al lui Băsescu, pentru că el habar nu avea de această mișcare de publicare a datelor, în calitate de purtător de cuvânt.Puțini știu acest lucru. Ce este categoria B1 la permisul auto. Ce poți conduce cu ea în 2021

 

Acolo s-au adunat tot felul de sfătuitori, de sfetnici, de inși, fiecare vine cu mișcarea lui, în special mișcări de PR se fac acolo, adică cum să dăm bine noi ministerul”, menționează acesta.

„În afară de bombasme mediatice, altceva n-am văzut de la minister până acum sub conducerea domnului Voiculescu în 3 luni de zile. Are grijă să se contreze cu cineva. Probabil din asta crede că îi rezultă popularitate și voturi. S-a contrat cu Boc la Cluj, cu Cîțu, cu Raed Arafat.. Acum se contrează cu Valeriu Gheorghiță. E absurd. Vrea domnul Voiculescu să vină campanie de vaccinare la Ministerul Sănătății? Ar fi o nebunie. Ministerul Sănătății în forma actuală nu este capabil să coordoneze așa ceva. Acest lucru îl face mai bine Armata, din păcate”, a conchis Cristian Tudor Popescu, conform sursei citate.

 

Leave a reply