CTP: „ĂŞTIA din diaspora au votat cu sete, deşi televiziunile propagandei PSD au vrut să nu iasă lumea la urne”

0
589

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat sec victoria categorică a lui Klaus Iohannis în dauna Vioricăi Dăncilă, care ar trebui „să-şi dea cu pantoful cu toc în cap” pentru scorul dezastru de la prezidenţiale.

Analiza lui Cristian Tudor Popescu

  • „Acest scor atât de categoric mă surprinde foarte plăcut, pe mine, care sunt un sceptic prin definiţie. Având în vedere condiţiile, vremea, frigul, ploaia… Dar mai ales televiziunile propagandei PSD, foooarte eficacee! Care în ultima vreme, de jenă, n-au mai încurajat oamenii să voteze cu Dăncilă, dar au încercat să inducă ideea că nu mai e nevoie să votăm. Că oricum iese Iohannis, că nu mai contează, că e frig…”
  • „Dar iată că lumea nu s-a lăsat influenţată. Acest vot arată o maturizare a electoratului, căci altfel PSD e un partid anti-vot, a câştigat mereu pe slaba prezenţă a românilor, ceea ce de astă dată nu a mai fost valabil”
  • „De unde această sete de vot a electoratului? Păi… de la ĂŞTIA, aşa cum i-a botezat ea pe cei din Diaspora. Pentru că ei, la partid, acolo în sediu de campanie, aşa vorbesc de românii din Diaspora: cu ĂŞTIA”
  • „Apoi, a fost faptul că au putut vota lejer, în trei zile, şi au înţeles oameni că se pot răzbuna, simplu, la vot, fără stres şi timp pierdut. Iar doamna Dăncilă, care i-a ştampilat astfel cu ĂŞTIA, ar putea să-şi ia pantoful cu toc şi să-şi dea cu el în cap. Declaraţia ei cu ĂŞTIA i-a ajutat pe românii din Diaspora să voteze atât de mult”

Leave a reply