CTP a încetat colaborarea cu Digi 24: „Ar fi trebuit să mă despart de mult”

0
532

Cristian Tudor Popescu a anunțat marți că Digi 24 a decis să înceteze colaborarea cu el, după emisiunea „Cap Limpede” de vineri, 3 iunie.

„Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a scris ziaristul, pe pagina sa de Facebook.

CTP precizează că nu ia în calcul „transferul” la nicio televiziune de știri și, deocamdată ia „o pauză video”. „Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a adăugat el, informează hotnews.

În emisiunea Cap Limpede, Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri, vorbind de fake news, gafa făcută de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi de cel puțin 14 ani ca fiind o înregistrare cu un ”recrut rus” care vorbea despre războiul din Ucraina.

Cristian Tudor Popescu a fost singura voce de la Digi24 care a abordat subiectul Legilor securității naționale, despre care G4 Media a scris pe larg.

Postarea lui Cristian Tudor Popescu:

„Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”.

Leave a reply