marți, noiembrie 30

Cristian Tudor Popescu dezvăluie un episod neplăcut din viața sa: Gigi Becali l-a amenințat cu moartea

0
1229

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (64 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali obișnuia să-l contacteze telefonic în trecut, însă totul s-a terminat când patronul FCSB-ului l-a amenințat cu moartea.

 

Cunoscutul jurnalist a vorbit despre perioada în care era sunat constant de Gigi Becali și a scos în evidență modul în care relația dintre cei doi s-a încheiat definitiv. Cristian Tudor Popescu a rememorat un episod de la începutul anilor 2000, în care finanțatorul FCSB-ului a atentat la integritatea sa fizică, aflăm de la Digisport.ro.

 

 

 

colaj-ctp1-becali

Cristian Tudor Popescu și Gigi Becali / Foto: colaj digisport.ro


Cristian Tudor Popescu: “Gigi Becali a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap. Au fost amenințări cu moartea”

Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sfinții Părinți, de Biserică.

‘Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge’. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos.

Nu mai amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus… Nu mai contează.

Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat, nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea“, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru GSP.ro.

Cristian Tudor Popescu l-a contrat și pe Ion Țiriac

Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, Cristian Tudor Popescu a explicat că nu are cum să fie de acord cu Ion Ţiriac în aşa-zisa prigoană pe care trebuie să o înfrunte oamenii de afaceri din România din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

S-a întâmplat pentru că domnul Țiriac a făcut niște declarații. A făcut niște gesturi cu care eu n-am putut să fiu de acord! N-am putut să fiu de acord!

Prima astfel de confruntare a fost legată de atitudinea dânsului față de DNA. Spunea că se îngrozesc oamenii de afaceri de la Bruxelles, sau pe unde mergea în Europa, că în România ia DNA-ul pe toată lumea și nu se mai pot face afaceri.

Ei, na! Asta nu mi-a plăcut și mi-a fost foarte greu să iau atitudine și să scriu. Am scris și mi-am spus poziția”, a spus CTP, conform sursei citate.

Foto coperta: Frash24.

Leave a reply