vineri, septembrie 24

Cristian Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

0
336

Conform site-ului ziaristii.com Cristian Rizea a postat duminica seara, pe contul lui de Facebook, “Spovedania lui Rizea”, un mesaj video în care susține că Dana Budeanu a fost escortă de lux la Londra și că a practicat șantajul împreună cu fostul soț, Radu Budeanu.  Ex-deputatul PSD mai afirmă că, Dana Budeanu se va mărita în secret, într-o locație de lux din străinătate, cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc

Rizea spune că inelul cu diamante cu care s-a lăudat Dana Budeanu pe rețelele de socializare i-a fost dat de Andrei Hrebenciuc „din banii furați de la toți românii“.

Rizea a trecut în revistă “palmaresul” Danei Budeanu. El a povesit că, atunci când la Primăria Capitalei se afla Gabriela Firea, Dana Budeanu „i-a spart casa“ generalului Adrian Ciocârlan, prim-adjunct SRI, căruia i-ar fi fost amantă pentru că avea nevoie de “intrare” și protecție în “afacerile” pe care le făcea cu Firea.


Leave a reply