Crimă naţională: PSD vrea să ucidă complet România prin amânarea alegerilor!

3
1100

Deputatul independent Adrian Dohotaru a anunțat că a depus la Parlament un proiect de lege pentru amânarea alegerilor parlamentare până în martie 2021.

Partidul care a adus România în criză şi ai cărui lideri au încurajat populaţia să nu ţină cont de măsurile anti-COVID vrea să dea acum o lovitură şi mai grea ţării. Amânarea alegerilor parlamentare sub pretextul pandemiei este răul cel mai mare.

România nu poate lua decizii majore absolut necesare în criză din cauză că nu are instituţii stabile, de la Parlament în jos. Noile alegeri prevăzute pentru decembrie ar putea aduce stabilitatea necesară, dar PDS şi aliaţii săi preferă haosul şi banii pe salarii de parlamentar trei luni în plus. Din cauza lăcomiei lor, situaţia se poate agrava.

Potrivit proiectului depus de Dohotaru, alegerile pentru Senat și Camera Deputaților, organizate ca urmare a încetării mandatului Parlamentului ales în 2016, ar urma să aibă loc în 14 martie 2021.

În acest context, perioada electorală a alegerilor ar urma să înceapă în 13 ianuarie 2021.

Joi seară, la Antena 3, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că partidul pe care îl conduce ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare din cauza pandemiei de coronavirus.

În 29 septembrie, Curtea Constituțională a respins, ca neîntemeiată, sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor parlamentare din acest an.

3 comments

Leave a reply