Craiova: fotbalul ”coace” un alt scandal politic

1
241

Anunțul făcut pe 11 august de către autoritățile din Craiova, care vor schimba gazonul, cel mai probabil, în octombrie, totul a stârnit o reacție dură, chiar din partea fostului prefect al Craiovei.

Miercuri, Nicolae Giugea, ex prefect din partea PNL, al Craiovei, a acuzat-o pe Liga Olguța Vasilescu, primarul PSD al orașului, că schimbă gazonul în mod intenționat înainte de disputa CSU Craiova –FCU Craiova, de pe 2 octombrie.


Acesta a postat azi, pe o rețea de socializare următorul anunț:

Olga, fotbalul și microbiștii

În 2019 Primăria Craiova a plătit 600.000 de euro pentru a schimba gazonul de pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Olga a spus atunci în gura mare că noul gazon are o garanție de 8 ani. Ca în povești, cei 8 ani au trecut în 2. Pentru că după 2 ani, Olga anunță că noul gazon trebuie schimbat iar. Alți bani (din buzunarele craiovenilor), altă distracție.

De ce schimbă Olga gazonul?

Prima explicație ar fi că 600.000 de euro au fost aruncați pe apa sâmbetei și că de garanția de 8 ani s-a ales praful.

A doua ține de faptul pe 2 octombrie va avea loc meciul dintre CSU și FCU Craiova. Iar Olga nu uită că în 2013 un stadion întreg a umilit-o.  Și pentru a nu mai păți și acum asta, a preferat să arunce pe geam 600.000 de euro și să îi alunge din oraș pe craiovenii care vor să vadă meciul.

Aici s-a ajuns în Craiova – Olga alungă din oraș toți microbiștii și dacă spune cineva ceva ea răspunde cu tupeu : „Sunt primar și fac ce vreau!””

Autoritățile din Craiova au hotărât să înlocuiască gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, după 2 ani.

 

1 comment

Leave a reply