marți, octombrie 3

Craiova contraatacă UNTOLD: nume grele ale muzicii internaționale, la INTENTCITY

0
415

În urmă cu mai mulți ani, marile orașe din. România au ”ratat” startul în competiția cu municipiul Cluj-Napoca în privința organizării unui festival cultural-muzical de talie internațională.

Era anul 2015, când Clujul organiza prima ediție a festivalului UNTOLD – care are loc și în aceste zile lângă Feleac, cu mare impact la public.

Iată însă că, la 7 ani de la startul ”furat” de Cluj-Napoca, vine rândul Craiovei să intre pe piața aceasta.

Lia Olguța Vasilescu, primărița Craiovei, încearcă astfel să nu lase ”Cetatea Banilor” mai prejos de capitala Ardealului și își trece în cont prima ediție a festivalului INTENTCITY.

Va fi un festival unde vor veni nume ”grele” ale muzicii internaționale moderne sau ale anilor 80 – poate cea mai prolifică perioadă a creațiilor marca Boney M, Modern Talking sau Ricchi e Poveri.

Și nu numai…

Paris Hilton vine și ea la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor. Vedeta internațională s-a apucat de curând de muzică si e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzica latino precum:

Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche.

Festivalul IntenCity se desfasoara in perioada 26-28 august.

 

 

Leave a reply