Cozmin Guşă-ÎPS Teodosie vs CTP „vidanjorul lui Iohannis”: „Ascunzi în spatele rânjetului eterna și umila pupătură de inel la STATUL PARALEL”

1
1741

Consultantul politic Cozmin Guşă reacţionează la atacul lansat de Cristian Tudor Popescu la adresa ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Guşă numeşte atacul lui CTP „pupătura de inel la statul paralel”.

Popescu a făcut trimitere, într-un editorial, la colaborarea cu Securitatea a lui Teodosie, iar Guşă lasă să se înţeleagă că nici CTP nu ar fi străin de acest păcat, citează stiripesurse.

„Ce-ţi mai place chiloţăreala Popescule, nebun(atic)ule!

“Pupătura de inel la statul paralel!”

Fostul ziarist important CTP, ajuns azi vidanjorul lui Iohannis & LuCOVID, dar care pontează zilnic la apelul STATULUI PARALEL, recidivează cu atacuri prin care vrea să ia și aplauze de la mancurți.

Îl atacă la baionetă pe ÎPS Teodosie, care a îndrăznit să ceară dreptul pentru pelerinaj de Sfântul Andrei, reamintindu-ne întâmplări din trecutul deloc cușer al acestuia, și-o face de parcă trecutul său ar fi mai breaz. Chiar dacă el nu ezită să atace de fapt din nou BOR, eu încă mă abțin să vorbesc despre faptele de “vitejie” CTP-iste din trecut, unele cvasi-similare cu ale lui Teodosie.

Totuși, ca să-l provoc la un test distractiv, le propun presarilor mai vechi să convocăm o întâlnire unde să vorbim despre breaslă, iar singura condiție pentru a putea participa, pe lângă vechimea dovedită, să fie c-ar trebui să venim… îmbrăcați normal. Pun pariu că CTP-ul, ca să se distingă din nou și să producă știri despre sine, dar și ca să-și arate “avangardismul”, ar veni îmbrăcat cu fustă și pe tocuri, dar rujat și coafat n-are cum…

Popescule, nebunaticule ce-ți areți mereu pseudo-vitejia, dar ascunzi în spatele rânjetului eterna și umila pupătură de inel la STATUL PARALEL!„, scrie Cozmin Guşă pe Facebook. VIDEO mai jos

VEZI ŞI:

Sică, am să-ţi torn o revoluţie de să mă pomeneşti”. Reacţia lui CTP la scrisoarea ÎPS Teodosie către premierul Orban

Ana Birchall despre demisiile PSD și USR din Parlament: ”Înșală încrederea românilor. Rămân cu pensiile speciale”

Ponta a plagiat până și mesajul lui Lineker la moartea lui Maradona!

https://www.facebook.com/112021973517286/videos/201741054853717

 

1 comment

Leave a reply