Cosette Chichirău, întrebată câte tabere sunt în USR Iaşi: ”Ca să fiu sinceră, le-am pierdut numărul. Sunt multe”

0
155

Deputatul USR Cosette Chichirău a declarat că a pierdut numărul taberelor din USR Iaşi, dar a admis că sunt multe, ea precizând că „hârjoneala” din filială se va încheia anul viitor, transmite News.ro, citat de g4media.

Cosette Chichirău a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, întrebată fiind câte tabere sunt în USR Iaşi, că a pierdut numărul acestora.

Ca să fiu sinceră, le-am pierdut numărul. Sunt multe. Dar noi toţi ne dorim să câştigăm Primăria Iaşi. Cred că hârjoneala asta se datorează faptului că oamenii consideră că e încă devreme. Dar începând de anul viitor oamenii din filială se vor coagula pentru un singur scop şi anume câştigarea alegerilor la Iaşi”, a afirmat Cosette Chichirău.

Ea şi-a reafirmat intenţia de a candida la Primăria Iaşi din partea USR Iaşi, spunând că ţinta sa este să obţină 45 la sută şi să câştige scrutinul.

USR Iaşi nu a stabilit deocamdată modul în care va fi desemnat candidatul partidului la primăria Iaşi. Până în prezent şi-au mai exprimat intenţia să intre în această cursă senatorul Marius Bodea şi consilierul local Răzvan Timofciuc.

Leave a reply