CORONA-JURNAL. Am împlinit o lună de “arest la domiciliu”. Vă spun cum e carantina noastră

0
1506

Episodul 9. Dragi prieteni din Planeta România, împlinesc o lună de carantină. Nu e uşor. De azi, în Spania au voie să meargă la lucru şi cei din “serviciile neesenţiale”, adică toţi cei care lucrează în altă parte decât în industria alimentară, energie, comunicaţii, Poliţie, bănci etc.

Dar eu nu sunt nici “esenţial”, nici “neesenţial”, sunt eu cu eu şi cu voi. Adică, exact ce-mi dorescl! Nici nu ştiţi ce bine îmi pare că schimbăm astfel impresii. M-a ajutat enorm, în carantina asta dură, să pot să vă povestesc aici despre lume şi viaţă.

A fost superb să dau nas în nas cu Poliţia! Da, da, nici nu credeţi ce bine m-am simţit că “am probleme”. N-am avut, ci în sensul că am fost obligat să stau de vorbă cu ei, să dau explicaţii… Era viaţă în “clinciul” nostru de la şosea, era altceva decât “cubul” de acasă.

Uneori, ce pare rău la prima vedere ajunge ulterior să-ţi facă bine, nu credeţi?

Am mai ieşit la cumpărături zilele trecute, tot cu prietenul Nick, cu care împărţim izolarea. Am făcut scurt filmarea de mai sus, ca să mai vedeţi ce mai e prin jur şi să mai schimbăm o vorbă-două.

O lună de carantină dură! În care nu ai voie să ieşi afară decât la cumpărături, să duci gunoiul ori să plimbi căţelul (nu mai am, Lora mea e sus, sus de tot, draga de ea). Atât!

Am trecut şi peste asta. Vom mai trece peste multe altele împreună. Cu o condiţie: să nu ne pierdem sufletul în vâltoarea depresiei create de multe ori artificial de experţi în domeniu.

Vom fi bine cu toţii. Acum vă invit să ascultaţi direct din gura noastră cum am trăit noi 30 de zile de “arest la domiciliu”. O să vă placă!

Puteţi susţine acest jurnal, AICI

 

Alte episoade

CORONA-JURNAL. Mi-e dor de praful copilăriei, de bogăţia spirituală a sărăciei noastre!

CORONA-JURNAL. Mă ceartă o doamnă că nu sunt „patriot”. I-am răspuns

CORONA-JURNAL. Am trecut de barajul Poliţiei, dar geamul maşinii tot blocat rămâne!

CORONA-JURNAL. E frumos sub cerul Valenciei! Până te opreşte Guardia Civil…

CORONA-JURNAL. Prima zi afară din casă, după 17 zile

Leave a reply