sâmbătă, ianuarie 22

Condamnatul Dorin Lazăr Maior s-a reîntors la vechile obiceiuri: acela de “vătaf” peste revolutionari

3
189

Dorin Lazăr Maior,  a fost ales în unanimitate, în funcția de președinte al Blocului Național al Revoluționarilor-89, avându-se în vedere calitatea foarte importantă de bun organizator.  Asta, după ce doar la începutul acestei luni , Maior abia fusese eliberat conditionat in urma unei sentinte date de Judecatoria Sectorului 4.

Membrii Blocului Național al Revoluționarilor – Decembrie 1989 s-au întâlnit vineri, în cadrul unei ședințe de lucru ce a avut loc în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș.
Invitat în deschiderea evenimentului, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu le-a transmis celor prezenți un mesaj de salut din partea conducerii Consiliului Județean Argeș, i-a asigurat de tot sprijinul specific instituției, le-a urat sănătate și succes în desfășurarea lucrărilor ședinței și a deciziilor luate.
În cadrul ședinței, care a fost moderată de revoluționarul argeșean Eugen Răducu, s-a început cu un moment de reculegere în memoria celor trecuți în eternitate, după care au fost fixate, printr-un vot în unanimitate, câteva hotărâri importante pentru Blocul Național al Revoluționarilor-89. Astfel, s-a aprobat ca data și locul de desfășurare ale Congresului să fie sâmbătă 18 Septembrie 2021 la Palatul Parlamentului.
S-a mai propus a se face, până la Congres, un „recensământ” al revoluționarilor, spre a se vedea câți mai sunt sănătoși și mai ales câți mai prezintă interes din punctul de vedere al unei organizații care se dorește să redevină importantă pe scena politică a țării.
 Fostul deputat si sef al Revolutionarilor, Dorin Lazar Maior, a fost eliberat conditionat dupa 5 ani si 2 luni de detentie. Tribunalul Ilfov a confirmat  sentinta Judecatoriei Sectorului 4, prin care s-a dispus ca Maior sa isi redobandeasca libertatea. Maior a fost judecat in mai multe dosare de coruptie, inclusiv pentru acuzatii de santaj, a ajuns la o pedeapsa finala de 9 ani si jumatate si a fost incarcerat dupa o extradare din Dubai, in 2016.
Inainte de condamnare si de fuga din tara, Maior ajunsese secretar general adjunct al PSD, el fiind in relatii foarte apropiate cu Codrin Stefanescu.

3 comments

Leave a reply