Codrin Ștefănescu sfaturi pentru liderul liberalilor,Orban: „După ce câștigi, rade-i”!

1
393

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, i-a transmis președintelui PNL, Ludovic Orban, un mesaj, pe Facebook

”Mesaj pentru Ludovic! Am înțeles cā 34 de șefi de organizații județene PNL au schimbat tabăra și merg cu Cîțu. Știu bine placa: dosare, amenințări, șantaj, am copii și rămân pe drumuri, băieții buni din pădure, așa a zis Johannis! Oameni curajoși și de mare caracter, nu-i așa? Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel! Erau 38 de șefi județeni, toți foști prieteni, plus secretarul general al PSD care-i coordona. Au semnat chiar și o scrisoare publicā, cā-i dictator, radical, cā dā in multinaționale, cā ne-a bāgat in război cu grupurile străine de interese, ceea ce e nasol și nu se face! Vezi, la el a fost mai greu, nu se comparā cu tine!


Pentru cā tu ești bāiat ascultător, cuminte, ai sārit la miting cu reziștii, ai stat in genunchi in fata Codrutei, deci poți scāpa mai ușor! Dar poti face ceea ce am făcut eu: ridica primarii, ocupa sediile județene cu membrii adevărați și deloc sperioși, lasă-i sa iasā public și sa vorbeascā de toate mizeriile liderilor tåi trădători! ! Și îți mai dau un sfat: după ce câștigi, rade-i! Sā nu fi bun și politicos ca Liviu, care nu m-a lăsat sa fac curățenie totala printre securici și infiltrați.

Ca altfel aveai opoziție astăzi de nu dormeai noaptea, asta in cazul puțin probabil ca ați fi câștigat alegerile! Liviu a crezut ca un nemernic trădător se poate schimba in timp, ei bine, nu! Nu se schimbā! Așa s-a născut sa fie! Îți scriu aceste rânduri pentru ca nu credeam ca poate fi mai rāu decât cu tine. M-am înșelat! A apărut Cîțu și coșmarurile noastre au fost depășite integral!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe contul de Facebook.

1 comment

Leave a reply