Codrin Ștefănescu îl avertizează pe George Simion: „Nici într-o mie de ani, în cel mai bun moment al vieții tale, nu vei reuși să ajungi nici umbra umbrei lui Liviu Dragnea

0
1286

„Codrin Ștefănescu, unul din fondatorii partidului Alianța pentru Patrie, i-a scris lui George Simion, pe Facebook, că este departe de a fi patriot. Reacția sa vine după ce George Simion i-a urat unui deputat demisionar din AUR „succes la ‘patriotul’ Dragnea”, scrie portalul Digifm.ro

În continuare, sursa citată prezintă postările lui George Simion care își manifestă nemulțumirea pentru „dezertarea” deputatului AUR, Nicolae Roman, către partidul înființat de Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie, după cum susține liderul AUR, și replica venită din partea lui Codrin Ștefănescu, pe contul Facebook al lui Simion.

„Până acum am fost cumințel și nu ți-am răspuns. Acum sunt nevoit să o fac: nici într-o mie de ani, în cel mai bun moment al vieții tale, nu vei reuși să ajungi nici umbra umbrei lui Liviu Dragnea! Și textul tău de mai sus demonstrează fără echivoc, că lipsa ta de bun simț și maturitate politică arată românilor că ești departe de ceea ce numim noi PATRIOT!”, a comentat Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook a lui George Simion.”

 

„Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la ‘patriotul’ Dragnea. Lume pleacă, lume vine….”, a scris Simion pe Facebook.

 

Mesajul său vine după ce deputatul AUR Nicolae Roman (55 de ani), general în retragere, a anunțat luni în plenul Camerei Deputaților că demisionează din grupul AUR și va activa ca deputat neafiliat.

George Simion

Sursa: Digi FM

Leave a reply