sâmbătă, noiembrie 27

”Coaliția pentru Familie”: liderul AUR care și-a băgat nevasta-n Parlament și Șoșoacă, stăpâna ”vitelor” vaccinate cu forța

4
5337

Pe măsură ce AUR intră în lumina reflectoarelor, începe să iasă la iveală mizeria umană, morală și legală din acest partid. Pe lângă apariția unor militari implicați în crimele Revoluției (Tobă, Chelaru), AUR aduce la lumină și personaje obscure, care au profitat de naivitatea votanților pentru a-și pune sacii cu bani în căruța familiei.

Unul dintre ei este fostul ziarist Claudiu Târziu, de la ”Formula AS”, care a intrat în Parlament pe listele AUR cu familie cu tot!

Târziu coordonează publicația rostonline.ro, de influență legionară, este director al Editurii „Rost”, precum și director de marketing la SC Cosânzeana Edit Pres SRL (firmă care editează Revista AS), conform CV-ului lui.


Târziu a fost unul dintre membrii Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie și unul dintre susținătorii mișcării antiavort.

Până aici, normal, în toată lumea există acest curent așa-zis creștin, naționalist, homofob, care în realitate este doar o sursă de voturi și de bani pentru cei care îl folosesc și o mare ”țeapă” pentru cei care cred că, votând pentru el, vor avea ceva de câștigat. Nu câștigă nimic, eventual doar că se mai răcoresc la vot.

Claudiu și Adela Târziu, profitorii votului pro-AUR

În rest, votul de genul pro-AUR le face viața frumoasă celor care prostesc lumea cu discursul așa-numit ”patriotic”.

De exemplu, Târziu nu a profitat singur de AUR, și-a băgat și nevasta în Parlament pe listele partidului iubit de Moscova.

Adela Ioana Târziu a fost prima pe lista pentru Senat a AUR  Bacău și va face parte din viitorul Parlament, ca și soțul ei, copreședinte AUR alături de George Simion.

Altă profitoare de voturile românilor păcăliți cu discurs radical este Diana Iovanovici Şoşoacă, viitoare senatoare de Iași din partea AUR.

”Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulgă cu armata din case și să ne ducă acolo ca pe vite la tăiere. Ascultați-mă ce vă spun, România în momentul ăsta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem țara experimentală pentru vaccinuri, sper să scăpam odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva!”, a spus recent Șosoacă, mințindu-și alegătorii la scenă deschisă.

AUR, partidul hoților din bancomate!

Ioan Mihai Lasca, liderul filialei din Bihor a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), este judecat în două dosare penale.

În unul dintre ele a fost condamnat, luna trecută, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru lovire. În alt dosar, din 2019, instanța a instituit un ordin de restricție împotriva sa, la cererea fostei iubite care s-a plâns că ar fi avut un comportament agresiv.

Organizator al protestelor anti-măști, Lasca deschide lista de deputați a AUR Bihor, filială care în acest județ are circa 9% din voturi.

În februarie 2016, Lasca a fost trimis în judecată de DIICOT, alături de alte 13 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de instrumente de plată electronică, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, punerea în circulație de valori falsificate, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos prin transmiterea neautorizată de date de identificare. El a fost arestat, în 2013, în acest dosar.

Anchetatorii au arătat în rechizitoriu că ”începând cu anul 2012, membrii grupului infracţional au desfăşurat atât în România cât şi în state ale Uniunii Europene, respectiv Cehia, Olanda şi Germania, activităţi de skimming (montarea aparaturii artizanale de copiere a datelor de identitate a card-urilor folosite la ATM-uri de clienţii diferitelor bănci din ţările mai sus menţionate) precum şi activităţi de retrageri de numerar sau achiziţionări de bunuri de la societăţi comerciale prin folosirea de card-uri contrafăcute.”

VEZI ȘI:

Cristian Seidler (USR) l-a făcut zob pe ziaristul ”Ciumei Roșii”, în direct: ”Sunteți de desene animate”

Adio, Ponta! Liderul Pro România își recunoaște înfrângerea și pleacă acasă. Tăriceanu, și el mort politic

CTP despre extremiștii de la AUR: ”Sunt continuarea curentului neolegionarist”

Județul în care ambasadorul SUA a fost în campanie electorală este primul la vot pe țară!

4 comments

  1. Sara 8 decembrie, 2020 at 05:34 Răspunde

    Ei , Petrov este istorie. A nenoriocit si PMP si l-a scos din parlament. El nu mai este roman, el acum este european, el este globalist, da de pamant cu Trump ca a fost ajutat de rusi sa ajunga presedinte in 2016. Ma bucur ca PMP n-a intrat in parlament, cand ai in fruntea partidului un om josnic, fara scrupule, fara constiinta nu meriti nimic. Cum sar ei de fund in sus c-a intrat AUR in parlament. Cat sufera. Nu-i intereseaza groparii Romaniei, ii deranjeaza in schimb AUR. Ce scarba mi-e de ei.

  2. Baluba 8 decembrie, 2020 at 15:12 Răspunde

    In orice tzara normala, civilizata, scroafa asta, mahalagioaica asta sudista ar fi fost dupa gratii. PSD si HAUR trebuie scoase inafara legii.

Leave a reply