miercuri, decembrie 8

Și tu, Melania? Până și soția lui Trump s-a săturat de nebunia cu fraudarea alegerilor din SUA!

1
897

Soţia preşedintelui american Donald Trump, Melania, îl sfătuieşte pe liderul de la Casa Albă să accepte înfrângerea la alegerile din această săptămână, notează CNN, citând o sursă din anturajul primei doamne a SUA.

”Prima doamnă Melania Trump s-a alăturat corului din ce în ce mai mare al celor din anturajul preşedintelui Trump care îl sfătuiesc că a sosit momentul ca el să accepte înfrângerea”, se arată pe site-ul cnn.com.


Melania Trump nu a făcut vreun comentariu public cu privire la alegeri, însă în privat şi-ar fi spus opinia, a precizat sursa citată de CNN.

Presa americană a anunţat, sâmbătă, că Joe Biden este câştigătorul alegerilor pentru fotoliul de la Casa Albă, iar de atunci numeroşi lideri ai lumii i-au transmis democratului mesaje de felicitare. Donald Trump refuză însă să accepte înfrângerea şi denunţă o fraudă electorală care ar fi dus la victoria rivalului său, fără să prezinte absolut NICIO dovadă.

Pentru așa ceva, lideri din Partidul Republican au început să-l acuze pe Trump de ”nebunie”.

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Trump, Jason Miller, într-un tweet de duminică dimineață, a negat însă că Kushner s-a apropiat de Trump, deși CNN își menține relatarea.

Trump a afirmat într-o declarație din campania sa – la câteva momente după ce CNN și alte rețele au proiectat că Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite – că Biden „se grăbește să pozeze în mod fals ca învingător”, refuzând să-și recunoasă înfrângerea, deși liderii lumii au început să-l felicite pe Joe Biden pentru victorie.

“Nu mă voi odihni până când poporul american nu va avea numărul de voturi oneste pe care le merită și pe care democrația le cere”, a declarat Trump în declarație, care anunța că bătălia juridică a campaniei sale va începe luni.

Directorul adjunct al campaniei Biden-Harris, Kate Bedingfield, a declarat sâmbătă seara că nu a existat nicio comunicare între Biden și Trump sau între reprezentanți ai oricăreia dintre liderii de campanii.

Și consilierul principal al campaniei Biden, Symone Sanders, i-a spus duminică lui Jake Tapper, de la CNN, că „un număr de republicani” s-au delimitat deja de Trump în acțiunea lui halucinantă

„Nu cred că mai are nimeni din Casa Albă e partea sa”, a spus sursa citată.

Trump, care se afla la terenul său de golf din Sterling, Virginia, nu a negat rezultatul alegerilor, cel puțin în mod privat, au declarat surse pentru CNN. Dar continuă să-și împingă avocații să urmărească provocări legale care ar întârzia certificarea formală a rezultatelor.

Între timp, unii membri ai partidului lui Trump și-au exprimat duminică opoziția față de președinte și planul său de a contesta alegerile.

Cei doi fii adulți ai lui Trump au fost voci-cheie în îndemnarea președintelui și a aliaților săi să continue să conteste rezultatele alegerilor din 2020, potrivit mai multor surse.
Dincolo de postările publice pe rețelele de socializare, atât Don Jr., cât și Eric Trump au făcut demersuri în GOP (Partidul Republican) să obțină sprijin pentru sabotarea alegerilor.

Până în prezent, a existat doar un val moderat de sprijin extern din partea republicanilor.

Mulți alți republicani sunt, de asemenea, din ce în ce mai frustrați de campania copiilor lui Trump, de presiunile lor și lipsa de dovezi ale fraudelor electorale prezentate până acum de echipa Trump, unii republicani proeminenți cerând echipei președintelui să închidă odată acest subiect sau să tacă.

 

1 comment

Leave a reply