Clotilde Armand taie în carne vie: ”rade” șefii de la ADP, Poliție și Investiții din Sectorul 1 puși de ex-primarul PSD

3
6293

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că directorii ADP Sector 1, Poliţiei Locale şi Direcţiei de Investiţii vor fi demişi.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că aceste trei direcţii moştenite în forma actuală de la vechea administraţie au creat un deficit de peste 700 de milioane de lei în acest an.


„Directorul Administraţiei Domeniului Public Sector 1, directorul Poliţiei Locale Sector 1 şi directorul Direcţiei de Investiţii vor fi demişi începând cu data de astăzi. Aceste trei direcţii moştenite în forma actuală de la vechea administraţie au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an şi pun în dificultate bugetul local. Incompetenţa, neglijenţa şi achiziţiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituţie. Repet: am zero toleranţă faţă de cei care au ales să fenteze legea şi nu îşi îndeplinesc atribuţiile”, a scris Clotilde Armand.

Anunțul vine la doar câteva ore după ce primărița de la Sectorul 1 a făcut publică o altă decizie de mare interes.

Luni seară, ea a făcut publică o decizie menită să aducă la lumina zilei și a nopții un proces electoral cum a fost cel de la Sectorul 1: a mutat sediul BES într-un spațiu departe de biroul primarului; vechiul sediu al BES era chiar sub biroul lui Dan Tudorache, de aici și suspiciunile privind implicarea acestuia în aranjamente electorale oculte.

În plus, noul spațiu este foarte luminos și oricine va gestiona saci cu voturi în el va fi mai presus de orice bănuială, pentru că orice simplu cetățean poate vedea din stradă, prin ferestre, ce se petrece înăuntru.

Camerele video de tipul celor folosite de oamenii lui Tudorache pentru a o transforma pe candidata USRPLUS-PNL într-o hoață electorală nu vor mai folosi la nimic.

Anunțul a fost făcut de Clotilde în urmă cu câteva minute pe pagina sa de socializare.

”Vă amintiți că fostul sediu al Biroului Electoral Sector 1 era situat sub sediul de campanie al fostului primar și era total opac. Astfel, am luat decizia de a muta sediul BES 1 din Piața Mureș în clădirea din Piața Amzei. Aici avem mulți pereți de sticlă și spații foarte luminoase. Fiecare cetățean al sectorului are acum posibilitatea să vadă ce se întâmplă în BES 1 și unde ajunge votul lui. Așa ar trebui să arate fiecare instituție din România”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

VEZI ŞI:

Propunerea lui Cristian Diaconescu pentru salvarea Sănătății. ”Clasa politică ar trebui să-și ceară scuze”

”Domnilor Arsene și Micu, să vă uitați în ochii copiilor și fraților celor care au pierit în explozie!”

VIDEO. ”Ai 10 secunde să scoți toți banii. Dacă faci un pas greșit, te tai!”. Jaf ca-n filme, lângă Poliție.

3 comments

Leave a reply