Clotilde Armand: ”Rețineți-l pe Tudorache! Câte dovezi mai vreți, domnilor procurori?”

1
1010
Teroare la Sectorul 1. Acuzațiile de fraudă electorală ajung până la… ușa pușcăriei! Cel puțin așa reiese din postarea pe facebook a lui Clotilde Armand, cea care a câștigat alegerile, dar victoria ei a fost pusă la îndoială de Dan Tudorache, candidatul PSD.
Acum, candidata USRPLUS și PNL susține că dovezile sunt atât de clare încât Tudorache ar trebui reținut de îndată de procurori.
Redăm mai jos mesajul lui Clotilde Armand, care conține acuzații grave despre frauda pusă la cale de PSD la sectorul 1.

Mesajul lui Clotilde Armand despre frauda de la Sectorul 1

”Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce.
Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.”
Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție.
Faptele.
”Curierul” a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.
Pe scurt, să înțeleagă toată lumea:
– În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2;
– La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă;
– ”Curierul” prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD;
– ”Curierul” nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.
Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.
PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”

Nici în vremea lui Ion Iliescu nu am auzit de astfel de grozăvii!

Citiți cu atenție frazele subliniate din mesajul candidatei USRPLUS la Sectorul 1! Și recitiți! Acestea sunt probe foarte clare ale amestecului unei Primării în procesul electoral, ceva interzis de lege. Nu au ce să caute buletine de vot la Direcția de Mediu! Ele nu pot sta decât acolo unde este Biroul Electoral de Sector, dar nu erau acolo.
Întrebare: ce au spus membrii BES despre așa ceva? Știau? Dacă nu, cum de au ieșit buletinele de vot din custodia lor? Cine dintre membri BES i-a permis individului prins cu brațul de buletine de vot să plece cu ele la plimbare? Știau judecătorii și juriștii din BES de el? Dacă nu, cum de a pus mâna pe voturi?
Mesajul lui Clotilde Armand e foarte clar. El conține probe directe ale unor încălcări grave ale legislației electorale. Iar cel mai grav furt, în democrație, este furtul alegerilor.
Asta nu poate rămâne așa! Nici în vremea lui Ion Iliescu nu am auzit de astfel de grozăvii.

VEZI ȘI:

Dacă în buricul Capitalei au furat în halul ăsta, oare ce-au făcut în țară?!

USRPLUS, de la 164 de voturi reale la ZERO voturi în actele AEP! ”Au pus altui partid voturile noastre”

10 concluzii după alegerile locale despre PNL, USRPLUS, Barna, Orban și Iohannis

 

1 comment

  1. Ovi 29 septembrie, 2020 at 16:43 Răspunde

    Psd ar trebui desfiintat !!! Dispersat complet. Mostenirorul de facto a pcr care a furat alegerile din 1947 de la 7% au fost peste 80%…O nenorocire de partid , niste nemernici !!!

Leave a reply