sâmbătă, ianuarie 29

Clotilde Armand: RAAPPS lasă voit în paragină Hotelul Triumf din București. Acesta este monumet istoric

Acestea fiind spuse am aceeași părere: conducerea RAAPPS trebuie să zboare urgent din funcție", consideră primărița  
0
780

Clotilde Armand luptă cu mafia de la Sectorul 1 din prima zi instalată oficial ca primar al acelui spaţiu din capitală.

 

Dar iată că în loc să se ocupe in liniște de treaba gospodărească a urbei, edilul e nevoit să facă pe achetatorul.

 

Să ceară tot felul de explicații diferitelor regii sau instituții privind nenumăratele și nesfârșitele probleme ori nereguli lăsate în paragină de vechea conducere PSD a Primăriei sectorului 1.


 

Pe contul ei de facebook, Clotilde Armand își exprimă nemulțumirea vizavi de o sesizare adresată conducerii de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).

 

După cum susține edilul – în legătură cu “situația scandaloasă de la Hotelul Triumf din București”- “ RAAPPS lasă voit acest monument istoric în paragină”.

 

Clotilde Armand – mesaj pe facebook

 

“A trecut o săptămână de când am sesizat situația scandaloasă de la Hotelul Triumf din București.
Am spus atunci despre acoperișul distrus de un incendiu și nereparat de patru luni, despre conducerea care lasă voit acest monument istoric în paragină.
După ce am solicitat demisia conducerii de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) aceasta a reacționat imediat spunând că a montat o „membrană impermeabilă care să preia funcția acoperișului distrus”, urmând ca în cursul săptămânii trecute să organizeze licitația pentru repararea imobilului.
“Și ce să vezi? Am trecut astăzi din nou pe acolo iar situația acoperișul este neschimbată. Singurul lucru care s-a întâmplat a fost că a nins și a plouat mult. După o săptămână situația este mai gravă.”
Nu este disponibilă nicio descriere.
Apoi m-am uitat în SICAP să văd dacă au demarat achiziția de reparare despre care au promis.
Nimic. Însă, RAAPPS are o altă “urgență” pentru care a lansat în SICAP o licitație în valoare de 319.102 RON pentru achiziționare de… becuri. Da, ați citit bine.
Acestea fiind spuse am aceeași părere: conducerea RAAPPS trebuie să zboare urgent din funcție.
Am solicitat ministerului Culturii în numele primăriei să ne permită intervenția de urgență pentru salvarea monumentului.
PS: Tot conducerea RAAPPS a lansat în trecut achiziția în procedură simplificată a unei mașini hibrid în valoare de 30.000 de euro care să-i deservească pe șefi.

 

Licitația respectivă a durat doar 12 zile”, incheie ea, mesajul de pe contul facebook.

foto, de pe cont facebook, Clotilde Armand, primar sector 1, Bucresti

FOTO COPERTA: ZIARE.COM

 

 

Leave a reply