sâmbătă, septembrie 24

Clotilde Armand, amendată de Garda de Mediu

0
557

Amenda i-a fost dată lui Armand de Garda Națională de Mediu, instituție condusă de colegul ei de partid, comisarul general Octavian Berceanu. Compania Romprest, titularul contractului de salubrizare la nivelul Sectorului 1, a fost amendată cu 70.000 lei pentru levigatul scurs, dezvăluie Newsweek România.

Sectorul 1 a fost transformat într-o groapă de gunoi urbană în mandatul de primar al lui Clotilde Armand, de la USRPLUS, formațiune politică condusă provizoriu de vicepremierul Dan Barna și europarlamentarul Dacian Cioloș. Motivul? Războiul dintre Clotilde Armand și compania Romprest a plecat de la factura nr. 5-0002854/16.11.2020, factură recepționată de Primăria Sectorului 1, dar contestată de primar pe motiv că ar fi fost umflată.

Acuzațiile primarului Clotilde Armand se bazau pe neregulile constatate în Nota de raport nr. 37031/04.12.2020, document întocmit de Poliția Locală a Sectorului 1. De aici a început un întreg scandal de durată. Singurele victime în acest război au fost locuitorii Sectorului 1, care s-au trezit cu munți de gunoaie de străzi. În urma detonării acestei bombe ecologice, Sectorul 1 s-a umplut de șobolani și gândaci, motiv pentru care sănătatea publică a fost pusă în pericol.

Leave a reply