Claudiu Năsui: veţi vedea că voi fi atacat, dar nu mă interesează”

Ministrul Economiei a declarat la postul RFI că în sutele de agenţii şi companii ale statului există "sinecuri de partid", dar pe care le va elimina.
0
338

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui (USR PLUS), a declarat la RFI că în sutele de agenţii şi companii ale statului există “sinecuri de partid”, oameni cu influenţă politică. El a anunţat că va face public totul. “(…) sunt oameni care au şi trusturi media în spate, sunt oameni foarte cunoscuţi unii dintre ei şi nişte reţele foarte puternice, veţi vedea că voi fi atacat din motivul acesta, dar nu mă interesează”, a afirmat Năsui, informeaza news.ro 

Claudiu Năsui a afirmat că va elimina agenţiile de stat, unde angajaţii au salarii exorbitante şi nu se stresează prea mult cu munca.

 

Năsui: Sunt sute de astfel de cazuri, de agenţii şi de companii care sunt pure sinecuri politice/ Sunt oameni care au şi trusturi media în spate, sunt oameni foarte cunoscuţi unii dintre ei şi nişte reţele foarte puternice, veţi vedea că voi fi atacat

 

“Sunt sute de astfel de cazuri, de agenţii şi de companii care există în România, despre care nu ştie nimeni, care sunt pure sinecuri politice şi care în general au fost folosite pentru salarizarea activului de partid şi alte lucruri asemenea şi a da posturi importante unor oameni care au fost influenţi dintr-un motiv sau altul politic. Lucrul acesta este inacceptabil şi nu se va întâmpla cât sunt eu aici.


O să fac public totul şi vom face exact ce am promis în campanie şi ce am făcut în ultimii patru ani, o transparenţă totală cu toate aceste lucruri. Un stat sănătos nu are sute de agenţii şi sute de companii de stat, mai ales care sunt găuri negre şi care sunt finanţate perpetuu din banii contribuabililor”, a declarat el.

Ministrul Economiei a explicat ce se va întâmpla cu oamenii din acele companii de stat.

A se citi intreg articolul aici

 

Leave a reply