Claudiu Năsui: ”Continuăm reforma la ministerul Economiei ”

0
175

În miez de noapte, ministrul Economiei, Claudiu Năsui a postat pe contul său de Facebook următoarea știre: Continuăm reforma la ministerul economiei”. Asta dovedește că, la USRPlus ”vara nu se doarme, nu au somn”!

” Astăzi, au fost lansate procedurile de concurs pentru posturi de conducere și de execuție în cadrul ministerului. Avem nevoie de profesioniști, de oameni care își doresc să contribuie la eficientizarea statului și la slujirea contribuabilului.


Tot astăzi, împreună cu Liviu Mălureanu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, am semnat un acord prin care ministerul va putea folosi aplicația care elimină orice suspiciune de intervenție ilegală în alegerea subiectelor de concurs.

Punem capăt concursurilor aranjate la stat, cel puțin la ministerul economiei. Deocamdată aplicația nu este obligatorie. Așa că fiecare minister alege dacă să o folosească sau nu. Ministerul economiei este al doilea minister care a decis să o implementeze. Sper ca la un moment dat să fie obligatorie în toate instituțiile statului, tocmai ca să punem capăt concursurilor aranjate.

Statul are nevoie de reformă și aceasta trebuie să înceapă acum.

Continuăm #RevolutiaBuneiGuvernari.” se arată la sfârșitul postării domnului ministru Năsui.

Leave a reply