sâmbătă, iunie 15

Refacerea „Ciumei”. PSD şi toţi „aliaţii” coronavirusului pregătesc infectarea României prin atacul la stabilitatea internă şi sabotarea sănătăţii populaţiei

1
1884

Protestele #Rezist au salvat România de la acţiunea „Ciumei Roşii” (cum este botezată gruparea din jurul PSD) de a scoate ţara din UE, dar noile frământări internaţionale au resuscitat forţele anti-occidentale care au încercat să dea o lovitură statului de drept în vremea lui Dragnea.

Devenit mai nou aliatul coronavirusului, prin acţiunile de sabotaj a stabilităţii interne şi a măsurilor de protecţie sa sănătăţii populaţiei, PSD arată tot mai clar că nu e interesat de soarta românilor, ci doar de revenirea la putere cu orice preţ, inclusiv acela al vieţii oamenilor de rând.

În acest nou proiect în care sunt „reşapaţi” lideri eşuaţi sau deveniţi persona non-grata pentru Europa, nimic nu e de ignorat, nici măcar ideea de a mări criza politică internă produsă de guvernele PSD din ultimii aproape 4 ani.

Prin urmare, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri seară că depunerea unei moţiuni de cenzură ar putea fi catalogată „un act patriotic”, dar că nu va promova un astfel de demers fără să fie sigur că va obţine voturile necesare pentru ca moţiunea să treacă.

„S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură. Cu certitudine eu nu voi promova o moţiune de cenzură dacă ea nu trece”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Preşedintele PSD nu a exclus posibilitatea ca o astfel de moţiune de cenzură să fie depusă înainte de alegerile locale, odată cunoscută data acestui scrutin.

Tot înainte de alegerile locale, PSD va organiza şi congresul prin care îşi va alege noua conducere, potrivit lui Marcel Ciolacu, care şi-a reiterat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al partidului şi dorinţa de a-i avea în echipa sa, printre alţii, pe Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu şi Sorin Grindeanu.

E vorba de groparul Bucureştiului (Firea), baroana Doljului (Vasilescu), autorul OUG 13 (Grindeanu). Practic, se poate vorbi de o regrupare a „ciumei roşii” cu oameni care participat la atacul asupra populaţiei civile paşnice (din 10 august 2018), care au „experienţa” necesară destabilizării climatului politic.

Scopul: alimentarea unei crize continue care să slăbească forţele anti-PSD astfel încât cei vinovaţi pentru tot răul ultimilor ani să revină la putere.

1 comment

  1. xnet 18 ianuarie, 2021 at 16:06 Răspunde

    Adevarata Ciuma Rosie este tandemul PNL ,USR PLUS.Si la propriu si la figurat.Dezastru! Îngrijorător și incredibil! Deficitul comercial al României se va dubla și va depăși 30 de miliarde euro, depășind 10,8% din PIB în anul 2024.

    Aceste date sunt confirmate de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză care ne spună că deficitul comercial va crește în fiecare din urmatorii 4 ani și va ajunge la 10,8% din PIB.

    Se confirmă astfel faptul că programul de guvernale și politicile avute în vedere de actualul guvern nu stimulează exporturile și creșterea producției interne, transformând România într-o imensă piață de desfacere. Aduc aminte că deficitul comercial a fost tinut la un nivel de sub 7,5% în timpul guvernarii PSD din anii 2017-2019, cu toată presiunea generată de creșterea consumului prin creșterea puterii de cumpărare.

    În acele momente, actualii actori politici și trompetele aferente care sperau să aibă acces la banii publici urlau că acel deficit de până în 7,5% din PIB este dezastruos. Acum, cu contracte grase cu statul, tac! Si duc deficitul comercial la peste 10,8% din PIB”

Leave a reply