sâmbătă, iunie 15

Ciucă: „Una dintre priorităţile PNL este implementarea cu succes a programului liberal Anghel Saligny”

0
265

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, după şedinţa conducerii formaţiunii cu miniştrii şi secretarii de stat liberali, că este important ca toate proiectele mari demarate până acum să fie continuate într-un ritm susţinut şi eficient, arătând că una dintre priorităţile partidului este continuarea implementării cu succes a programului „Anghel Saligny”.

„Am avut astăzi o nouă şedinţă de coordonare cu miniştrii şi secretarii de stat ai Partidului Naţional Liberal, pentru a discuta despre agenda guvernamentală de săptămâna aceasta, dar şi despre priorităţile pe fiecare domeniu. Este important ca toate proiectele mari demarate până acum să fie continuate, într-un ritm susţinut şi eficient, astfel încât acestea să producă schimbări în bine în viaţa românilor. Vorbim aici despre reabilitarea şi construcţia de şcoli, dar şi despre Programele Operaţionale Regionale, care vor contribui la modernizarea a sute de oraşe din România.

Tot pentru a continua dezvoltarea locală şi pentru a reduce disparităţile dintre regiuni, una dintre priorităţile PNL este continuarea implementării cu succes a programului liberal ‘Anghel Saligny’, care va asigura fondurile necesare construcţiei a 10.000 de km de drumuri judeţene. Concomitent cu acestea, vom continua şi dezvoltarea reţelelor de apă-canal, dar şi extinderea reţelelor de gaze, finanţate atât prin fonduri europene, cât şi prin fonduri de la bugetul de stat”, a scris Ciucă, luni, pe Facebook.

Potrivit acestuia, dezvoltarea României prin investiţii şi îmbunătăţirea nivelului de trai al românilor rămân principalele obiective ale PNL.

Leave a reply