Ciucă: „PNL este peste procentele de la preluarea mandatului meu”

0
53

Liberalii se întâlnesc, duminică, la Vila Lac, înainte de o nouă sesiune parlamentară care începe săptămâna viitoare. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis colegilor că formaţiunea stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea, iar Guvernul a performat. În ceea ce priveşte rocada, Ciucă le-a transmis liberalilor că se va face aşa cum este stipulat în protocol.

Liberalii s-au reunit la Vila Lac, duminică, de la ora 16.00, având pe agenda de discuţii priorităţile pentru sesiunea parlamentară care începe săptămâna viitoare şi pregătirea rocadei guvernamentale.

Potrivit unor surse politice, liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că partidul stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea.

„PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a spus ca face. Nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice”, lea- transmis ciucă liberalilor.

De asemenea, premierul Nicilae Ciucă a afirmat că Guvernul a fost performant. ”Guvernul a fost performant. Cel mai bun procent de absorbţie, în context economic grav”, a mai declarat premierul dând asigurări colegilor de partid că rocada se va aşa cum este stipulat în protocolul coaliţiei.

Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur„, a mai afirmat liderul PNL, potrivit surselor politice.

Leave a reply