Ciucă, la întâlnirea PNL de la Vila Lac: „Opriți lupta internă!” (surse)

0
46

Mare reuniune a liderilor PNL la Vila Lac, în contextul presiunilor de la nivelul coaliției de guvernare, dar și a scandalului public care-l vizează pe secretarul general al partidului, Lucian Bode, acuzat de plagiat.

Potrivit surselor G4Media.ro, premierul Nicolae Ciucă le-a cerut liderilor din partid să oprească luptele interne.

„Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui. Noi PNL suntem cei care trebuie să apărăm și promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara tarii și a UE” le-a transmis Ciucă liberalilor prezenți la ședință.

Acesta a ținut să le amintească liberalilor nemulțumiți de actuala conducere a PNL că procentele partidului au crescut față de momentul în care a preluat mandatul de președinte.

„PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de presedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut cea spus ca face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice.  Guvernul a fost performant – cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur,” a spus Ciucă.

Leave a reply