Ciucă: „În interiorul coaliției au loc discuții și partea de critică, dacă este benefică, poate fi acceptată”

0
170

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că în interiorul coaliţiei de guvernare este stabilitate, adăugând că „partea de critică” apărută în cadrul discuţiilor dintre partenerii coaliţiei poată fi acceptată, „dacă este benefică”.

El a fost întrebat cum vede colaborarea în cadrul coaliţiei de guvernare, pornind de la faptul că reprezentanţii PSD în administraţia locală din judeţul Bihor au criticat întârzierea dării în folosinţă a Sălii Polivalente, susţinând că primăria şi PNL Bihor au făcut ca proiectul să fie ajustat, modificat, întârziat, informează agerpres.ro.

Ne aflăm într-o coaliţie unde au loc dezbateri, unde au loc discuţii şi partea aceasta de critică, dacă ea este benefică, poate fi acceptată. Ceea ce vă pot spune este faptul că în interiorul coaliţiei este stabilitate, puteţi să vedeţi că deciziile pe care le-am luat sunt implementate în deplină concordanţă şi au fost agreate atât la nivelul conducerii partidelor, cât şi la nivelul tehnicienilor care pun în aplicare deciziile care se iau la nivelul coaliţiei; este normal să existe şi astfel de discuţii”, a afirmat Ciucă.

Referitor la proiectul Sălii Polivalente din Oradea, el a precizat că, din datele ce i-au fost puse la dispoziţie, proiectul a întârziat pentru că s-au căutat soluţiile tehnice cele mai bune.

„Am înţeles că au fost anumite aspecte care au dus la temporizarea finalizării lucrărilor, dar acest lucru, cel puţin aşa mi s-a prezentat, a fost din cauza faptului că s-au căutat soluţiile cele mai bune astfel încât să putem să beneficiem, dacă tot este vorba de o Sală Polivalentă nouă, să putem să beneficiem de ultimele elemente de tehnologie şi chiar îmi prezentau cu foarte multă mândrie faptul că parchetul care este acum în Sala Polivalentă este unul pe care îl folosesc şi în NBA, ceea ce o anumită întârziere poate fi acceptată dacă soluţiile sunt cele care vin să aducă îmbunătăţiri proiectului”, a declarat Ciucă.

Prim-ministrul se află, miercuri, într-o vizită de lucru în judeţul Bihor.

Leave a reply