sâmbătă, iunie 15

Ciucă, despre incidentele de la protestul AUR: „România nu are nevoie de destabilizare”

Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat, joi, în vizita în judeţul Bihor, fiind întrebat despre incidentele de la protestul AUR din faţa Parlamentului, că România nu are nevoie de destabilizare.

Şeful Guvernului a spus că mesajul său este „de foarte mare responsabilitate pentru oricare dintre reprezentanţii clasei politice”.

„Vreau să subliniez următorul aspect: este mai important ca oricând, ţinând cont de actualul context în care avem războiul la graniţă, ca, indiferent de partid, indiferent de locul unde ne desfăşurăm activitatea, dar mai ales clasa politică şi liderii politici să dea dovadă de responsabilitate şi să nu creăm astfel de evenimente care pot să degenereze.

Eu cred că este foarte important, de asemenea, ca oamenii să fie foarte bine informaţi şi indiferent de ce demers este în analiză şi urmează să fie supuşi unei decizii, să aibă imaginea clară a conţinutului şi să nu se lase induşi în eroare de anumiţi factori care nu urmăresc nimic altceva decât destabilizare. România nu are nevoie de destabilizare”, a spus premierul Ciucă, întrebat ce măsuri vor fi luate după incidentele de miercuri de la protestul AUR din faţa Parlamentului.

Printre motivele protestului AUR de miercuri din faţa Parlamentului se numără proiectul de lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie. Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, actul normativ care prevede, printre altele, înfiinţarea Observatorului Naţional al Copilului.

Leave a reply