sâmbătă, iulie 13

Ciolacu: „Decizia îmi aparţine mie şi domnului preşedinte Nicolae Ciucă”

0
200

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că împreună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, va găsi cea mai bună soluţie în ceea ce priveşte numirea noului secretar general al Guvernului, funcţie ce urmează să fie preluată de PNL, subliniind că în cadrul actualei coaliţii de guvernare nu există „o tensiune” pe acest subiect.

El a răspuns astfel, întrebat despre „tensiunile” din ultima perioadă dintre PSD şi PNL pe subiectul numirii noului secretar general al Guvernului, şi care a fost motivul pentru care ar fi refuzat numirea lui Mircea Abrudean în această funcţie.

Sunt ferm convins că împreună cu domnul preşedinte al Senatului, Nicolae Ciucă, o să găsim soluţia cea mai bună. Din punctul meu de vedere, nu a fost niciun scandal. Eu azi de dimineaţă mi-am luat tensiunea, e normală. Din punctul meu de vedere, nu există nicio tensiune. Sunt lucruri normale, când se construieşte o echipă”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, într-o conferinţă de presă la finalul vizitei de lucru pe care efectuat-o la Ministerul Transporturilor.

Întrebat dacă îşi doreşte un alt nume la SGG, el a răspuns: „Decizia îmi aparţine mie şi domnului preşedinte Nicolae Ciucă”, a mai spus Ciolacu.

Leave a reply