sâmbătă, noiembrie 27

Cîţu despre PSD: “de ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile?”

0
1146

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a reacţionat dur după ce PSD s-a întrebat retoric „De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?”.

„De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! La întrebarea <de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021> nu se poate răspunde decât cu o alta întrebare: <de ce pun proştii întrebări când oricum nu înteleg răspunsurile?>”, a reacţionat Cîţu pe Facebook.

PSD a susţinut vineri că guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru că Executivul PNL urmează să redeschidă discuţiile cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi apoi să majoreze TVA, să taie salarii şi să facă concedieri pentru a acoperi găurile din buget cauzate de măsurile haotice pe care le-a luat anul acesta, relatează aktual24.
„De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuţiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – aşa cum au mai făcut! – salarii şi să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an”, arată o postare făcuta vineri pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citata precizează că dacă ar prezenta public bugetul pentru anul viitor, atunci s-ar vedea măsurile de austeritate pe care Cabinetul Orban urmează sa le ia.


Leave a reply