miercuri, ianuarie 26

Cîțu, lovitură de imagine la Suceava. Desant liberal pentru susținerea premierului la șefia PNL

1
422

Premierul Florin Cîțu, mai mulți lideri ai PNL și miniștri liberali participă la Conferința de alegeri pentru șefia Organizației Județene Suceava a PNL. Ședința are loc la Centrul de Afaceri Club Bucovina din Gura Humorului, iar singurul candidat este actualul președinte Gheorghe Flutur.

Printre participanți se află Robert Sighiartău (secretarul general al PNL și una dintre cele mai critice voci la adresa actualului președinte liberal Ludovic Orban), Lucian Bode (ministrul Transporturilor), Sorin Cîmpeanu (ministrul Educației), Bogdan Gheorghiu, Alina Gorghiu, Rareș Bogdan,  Virgil Popescu (ministrul Energiei), Dan Vâlceanu, Florin Roman, Nicolae Ciucă (ministrul Apărării) precum și lideri liberali din regiunea Moldovei.


”Astăzi dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL. Despre asta este vorba. Mulţumesc pentru că mă susţineţi şi m-aţi susţinut din primul moment pentru preşedinţia PNL. Aceste alegeri nu sunt despre persoana mea, ci despre rolul pe care-l va juca PNL pe scena politică în viitor. Urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD şi de aceea sunt cel mai potrivit om care poate lupta cu PSD. Am arătat că sunt inamicul PSD. PSD este speriat pentru că sunt o ameninţare pentru PSD”, a spus Cîţu, citat de Agerpres.

El a făcut apel la unitate, pentru ca PNL să câştige alegerile din 2024, subliniind că niciodată nu va face vreo alianţă cu PSD.

‘Trebuie să ne unim, pentru că în 2024 trebuie să câştigăm toate aceste rânduri de alegeri împotriva PSD. Am arătat că nu fac compromisuri, mai ales când e vorba de PSD. Nimeni nu va putea spune vreodată că aş putea să-mi dau jos propriul Guvern, ca după aceea să fac vreo alianţă cu PSD. Niciodată nu voi face aşa ceva. Sunt un liberal convins şi până la capăt voi merge după principiile şi valorile liberale. Niciodată nu voi face alianţe cu PSD”, a arătat Cîţu.

Premierul consideră că este opţiunea corectă pentru conducerea PNL.

”Mandatul meu de senator, de ministru al Finanţelor, de prim-ministru al Guvernului arată clar că eu sunt alegerea corectă pentru preşedinte al PNL. Trebuie să ne pregătim pentru opt ani de guvernare şi totul începe de la aceste alegeri. Astăzi dăm startul pentru pregătirea unui plan de guvernare. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală”, a transmis Cîţu.

Suceava este județul dominat puternic de Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului județean, important lider PNL local din ”familia” fostului PDL, ca și Emil Boc, primarul Clujului, Gheorghe Falcă (Arad) sau Mircea Hava (Alba).

Toți aceștia sunt aliații lui Florin Cîțu în competiția cu Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, în competiția internă pentru șefia partidului la Congresul din luna internă.

1 comment

  1. Manea Aurelia 1 iulie, 2021 at 19:22 Răspunde

    Vaaaaai,toata floarea cea vestita a lui boc,a adus pedistul flutur sa sustina pe baiatul asta lacom de putere si taaare usor de manipulat!!Flutur ala care a gestionat lamentabil pandemia in 2020-ati uitat ca era judetul cu cei mai multi infectati si in randul medicilor erau cei mai multi dezertori?Un basist si udrist notoriu,ca si fostul sau sef,boculet…de gorghiu,ce sa mai spun?Pentru ca i-a facut sotiorul cel penal,isar,consilier personal,catu e “viitorul” si pentru lozerita asta!(am inteles ca erau prieteni vechi,doar a ajuns senator in 2016 bagat de gorghiu pe liste-Orban nu conta atunci,ca era vizat de reclamatii la DNA!)Nici nu mai merita atentie anonimul pana mai ieri sighiartau,sau guresul cu creier gol ,florinel roman,sustinuti puternic de trompeta cu ganduri de europarlamentar pe viata,rares bogdan,impertinentul care a pornit in presa toata mizeria impotriva presedintelui PNL!!!Ce onoare pe bietul catu!😃😂😅

Leave a reply