duminică, septembrie 26

Cîțu: În România se prefigurează o alianță toxică cu un partid extremist

1
49

Premierul Florin Cîțu declara că va discuta cu lideri europeni și americani despre situația din România, în condițiile în care, spune el, se prefigurează o alianță „toxică”. El face referire la colaborarea dintre URS PLUS și AUR pentru o moțiune de cenzură la adresa Guvernului.

„O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România. Avem lucruri care nu credeam că se mai pot întâmpla în 2021, avem o alianță toxică care se prefigurează cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor, care nu respectă proprietatea privată, libertatea individuală, cu care din punctul meu de vedere nu ar trebui să discutăm. Voi informa liderii europeni despre acest lucru și vom vedea ce cred ei. Bineînțeles, și partenerii noștri strategici, Statele Unite”, a spus Premierul, într-o conferință de presă după ședința de Guvern.


„Cred că este important să știe că în România colegii domniilor lor se asociază cu un partid extremist cu care nimeni nu ar vrea să aibă de-a face. Este doar un dialog pe care îl am cu colegii europeni, aș vrea să știu opinia acestora”, a  mai adăugat acesta.

Întrebat de jurnaliști la acre anume lideri europeni se referă, seful Executivului a răspuns că este vorba despre grupul parlamentar Renew , din Parlamentul European, al cărui președinte este Dacian Cioloș.

1 comment

Leave a reply