Cîțu aruncă bomba: ”Dragnea revine la vârful PSD! Mai au de furat, i-au promis că-l aduc acasă de Ziua Îndrăgostiților”

3
1050

Actualul ministru de Finanțe, care a reușit să mențină România în afara prăpastiei financiare unde au împins-o cele trei Guverne PSD din 2016 încoace, este printre cei mai mari dușmani ai acestui partid.

Florin Cîțu a scos la iveală afacerile lui Dragnea, Grindeanu, Tudose și Dăncilă cu banii publici și cum au pus la cale aceștia îngroparea financiară a țării prin Ordonanțe tip OUG 13 sau OUG 114, măriri de salarii în primării fără limită, majorări de pensii care duc România spre faliment etc.
Cîțu a rămas pe baricade și, într-o postare pe pagina sa de socializare, ne-a dat o veste incredibilă: Dragnea și oamenii săi vor să refacă ”lanțul de iubire” cu banii românilor chiar de Ziua Îndrăgostiților!

Postarea lui Cîțu despre tentativa de jaf pusă la cale de PSD cu Ciolacu, Grindeanu&co.

”Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!
Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .
Grindeanu „Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando „Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.
Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.
Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.
Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!
Vă urma …(mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu „Ecologistul”)”
Ministrul de Finanțe a postat, sugestiv, pe pagina lui, o captură după textul OUG 13, aprobat de fostul premier Sorin Grindeanu, revenit pe cai mari la vârful PSD.
Ordonanța 13 a fost întocmită de Florin Iordache, ajuns șef al Consiliului Legislativ alături de George Dircă (USR).
Acesta din urmă nu și-a dat demisia nici până azi, în ciuda faptului că simpatizanții USR au ieșit masiv în stradă împotriva OUG 13.

Leave a reply