sâmbătă, iunie 15

Dacian Cioloş: „Lui Marcel Ciolacu îi este frică să o demită pe Gabriela Firea”

0
227

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat joi, legat de demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, că lui Marcel Ciolacu îi este frică să o demită pe Gabriela Firea şi că îi este teamă să fie onest, potrivit News.ro.

„Lui Marcel Ciolacu îi este frică să o demită pe Gabriela Firea. Îi este teamă să fie onest. Probabil că i se amestecă multe calcule în cap acum. Oare va pierde partidul, oare îl vor susţine la preşedinţie sau îl vor lăsa din braţe ca pe Năstase, Ponta sau Dragnea? Tot felul de întrebări fără răspuns îl fac pe Marcel Ciolacu să tremure în faţa deciziei de demitere a Gabrielei Firea.

Ce uită şeful PSD e că soarta lui politică e cu mult mai puţin importantă decât deciziile reale, necesare şi morale pentru ţară. Ar fi trebuit să o demită pe Gabriela Firea de cel puţin o săptămână. Faptul că aruncă vina, pas cu pas, pe câte unul sau altul demonstrează că Marcel Ciolacu nu înţelege ce înseamnă responsabilitatea pe care o are în fruntea Guvernului: să slujească ţara, nu partidul”, a spus Dacian Cioloș, scrie g4media.

Leave a reply