Cioloș: ”Doamna Firea, nu vreţi să faceţi un test poligraf cu întrebarea: aţi luat şpagă?”

2
1414

Liderul PLUS Dacian Cioloş o întreabă pe Gabriela Firea dacă nu vrea să facă un test poligraf cu întrebarea „aţi luat şpagă?” înainte de orice discuţie despre viitorul Bucureştiului. Reacţia vine în contextul în care primarul general al Capitalei i-a cerut lui Nicuşor Dan să facă un test antidrog înainte de a accepta o dezbatere cu el.

„Înţeleg că doamna Firea şi-a permis să-i ceară lui Nicuşor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre Bucureşti. Doamnă Firea, nu vreţi dumneavoastră să faceţi un test poligraf cu întrebarea «aţi luat şpagă?» înainte de orice discuţie despre viitorul Capitalei?”, a scris Dacian Cioloş luni pe Facebook.

Gabriela Firea a precizat, sâmbătă, că participă la orice dezbatere dacă vor prezenta public contracandidaţii ei testele COVID şi antidrog la zi.

Nicușor Dan poate pune punct domniei Gabrielei Firea în București

„Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidaţii mei prezintă public testele covid şi antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate şi luciditate, da?”, a scris Firea, sâmbătă pe Facebook.

În replică, candidatul PMP la Primăria Capitalei Traian Băsescu a anunţat, duminică pe Facebook, că şi-a făcut ambele teste şi o informează pe Gabriela Firea că ambele i-au ieşit negative atât cel pentru COVID-19, cât şi cel antidrog:

„Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă… Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru  Gabriela Firea.  Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre  Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti-Piteşti. Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.  Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind “cea mai mare din ţară”.

VEZI ŞI:

30 de locuri de muncă bine plătite în viitor

Răspunsul Europei la criză: salarii minime decente, reducerea sărăciei şi a inechităţilor sociale

Convorbirea ambasadorului George Cristian Maior cu Lt.gen. Joseph Keith Kellogg Jr.

ALEGERI. Ponta își face testul după ce-a instigat lumea să nu respecte măsurile anticoronavirus