sâmbătă, iunie 15

Ciolacu va propune excluderea din PSD a primarului din Crevedia

0
183

Premierul României a anunțat că la viitorul Consiliu Politic al PSD, de la sfârșitul săptămânii, el va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia, loc unde au avut loc mai multe explozii sâmbătă, soldate cu 2 morți și 56 de răniți.

„Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii.  Un primar care „n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a anunțat Marcel Ciolacu.

Actualul primar al Crevediei se află la al doilea mandat. Marți, acesta a ieșit cu o declarație de presă, pe tema evenimentelor din localitatea sa, unde a evitat să dea răspunsuri concrete despre ceea ce se întâmpla la locul unde au avut loc exploziile, deși era în proximitatea primăriei,  relatează adevarul.

Primarul din Crevedia ar fi primul „cap” care cade în urma tragediei de la Crevedia, până în prezent nimeni, atât din zona politică, cât și din cea administrativă, evitând să facă vreun pas în spate.

Leave a reply